Partenerul ideal pentru proiect

Partenerul și colaboratorul nostru, AXISPOINT, este o companie globală de soft cu sediu principal în New York. Are birouri în Statele Unite, Europa și America de Sud. INC 5000 i-a menționat de peste 7 ori fiind în topul companiilor cu cea mai rapidă creștere.

Pentru proiectul lor, AROBS a fost partenerul ideal.

Matt Howard, Lead Software Architect la AXISPOINT, despre colaborarea cu AROBS:

“AROBS a fost partenerul ideal pentru proiectul multi-anual, unde am creat un sistem de producție muzicală care operează la nivel global. Complexitatea domeniului și complexitatea tehnicalității mutării sistemului de pe o platformă mainframe la una cloud-based – a necesitat o echipă cu viziune. Un partener adevărat la orice nivel.”

Proiectele revoluționare sunt dovada noastră de succes

Complexitatea proiectelor a dat naștere strategiilor de problem-solving. Chiar și în această eră interconectată digital, echipele s-au întâlnit periodic pentru a înțelege mai bine provocările domeniului muzical.

Am avut o echipă globală de prieteni lucrând împreună de la dezvoltare la QA până la DevOps, design/arhitectură și project management. Succesul proiectului este o confirmare a dedicației și cunoștințelor întregii echipe.

Colaborarea noastră continuă cu proiecte mai ambițioase, în viitorul apropiat.

Pentru un parteneriat care îți revoluționează afacerea