Servicii de monitorizare, în mod gratuit pentru ambulanțe de stat

Observăm o #solidaritate incredibilă între mediul privat și mediul de stat, date fiind circumstanțele actuale cauzate de COVID-19.

TrackGPS, divizia de monitorizare de flotă a AROBS, bate cotul (conform noilor prevederi de siguranță) cu toate ambulanțele de stat din portofoliu, oferindu-și serviciile de monitorizare în mod gratuit, pe întreaga perioada a urgenței naționale.

De ce necesită ambulanțele monitorizare?

De fiecare dată când o persoană necesită serviciile ambulanțelor, cei mai critici factori țin de timpul de reacție și durata rutei. Prin servicii de monitorizare se asigură nu doar cea mai eficientă rută ci și autovehiculul proxim.

De altfel, să nu uităm de organizare. În fiecare domeniu în care timpul de reacție este strâns legat de șansele de supraviețuire a unei persoane, organizarea este vitală. Prin centralizarea informațiilor despre ambulanțe, deciziile sunt bazate de date fixe, astfel rata de succes a unei intervenții crește considerabil.

Câte ambulanțe

Aceste servicii eficientizează munca a peste 1400 ambulanțe de stat, adică cel puțin 3000 de cadre medicale. Pe perioada urgenței naționale, efortul acestor echipe va fi completat cu cea a specialiștilor Track, care își vor folosi tot know-how-ul tehnic pentru a fi de ajutor.

Instituțiile medicale, acum, trebuie să își concentreze toate resursele pentru lupta colectivă împotriva pandemiei.

Suntem cu ei.

#solidaritate

Despre TrackGPS

TrackGPS este soluția de monitorizare flote numărul 1 din România.

Când vine vorba de servicii publice, trebuie să notăm că aceste servicii stau la baza funcționării societății. Importanța lor este indubitabilă.

Pentru ca aceste servicii să funcțiuneze într-un mod eficient, astfel toată societatea, au nevoie de soluții de management și monitorizarea complexe. De soluții ca acces real-time despre locația exactă a vehiculelor.

TrackGPS, o soluție AROBS contribuie activ în timp de urgență la buna funționarea a societății.

Află mai multe despre alte soluții AROBS, aici.

Sau, vezi articolul în Forbes România.