Compania ta rezistă oricărei provocări cu aplicațiile AROBS360°, prin AROBS Grup

Poți minimiza riscurile, care pot pune presiune pe compania ta, cu instrumentele potrivite, ca să faci față oricărei provocări.

Evenimentele de data recentă ne arată că, în orice moment, schimbările imprevizibile pot afecta întreg mediul de afaceri din România, și pot pune în pericol creșterea afacerilor de orice fel și de orice mărime.

AROBS crede că singura soluție pentru a-ți pregăti compania să facă față provocărilor de business este optimizarea prin digitalizare, iar produsele și aplicațiile AROBS pentru piața din România îți vor asigura controlul asupra resurselor companiei tale.

Vei avea mereu la un click distanță toate datele necesare, pe care să îți bazezi deciziile de business, vei putea reduce erorile, vei face economie de timp și de bani și vei fi conectat mult mai ușor cu clienții și partenerii.

AROBS360° este o suită de aplicații care răspunde tuturor necesităților unei afaceri.
Produse software create în România, pentru companii românești

aplicatie arobs

Cu o experiență de peste 22 de ani, aproape 1000 de angajați la nivel global și 7 sedii în orașele cheie din România, AROBS a creat produse software pentru necesitățile de digitalizare ale mediului privat.

Citește mai mult despre cum credem că putem sprijini digitalizarea companiilor românești în materialul publicat de Revista Biz: Voicu Oprean, AROBS: Companiile vor supraviețui și vor prospera prin reinventare, digitalizare și optimizare 

AROBS360°

Toate produsele necesare pentru ca tu sa-ti poti creste afacerea.

365 zile pe an, solutiile AROBS asigura digitalizarea afacerii tale.

Digitalizare pentru companiile din România

Am început dezvoltarea de produse pentru România încă din 2003, iar, începând cu 2018 am mărit portofoliul nostru prin achiziția unor companii și aplicații de management de flotă, management de resurse umane și optimizarea afacerilor.

AROBS a învățat pas cu pas și din greșeli de ce instrumente are orice companie nevoie, pentru a asigura stabilitatea și creșterea continuă. Am crescut în mediul românesc de business, așa că știm foarte bine de ce anume are nevoie o afacere din România pentru a depăși momentele de cumpănă și să prospere. 

Compania a pornit la drum în 1998, inițial oferind servicii de software development și IT Outsourcing pentru parteneri externi, dar, în scurt timp, expertiza câștigată prin aceste proiecte internaționale a fost transformată în produse pentru digitalizarea companiilor din România.

AROBS propune astăzi pachetul de produse software care poate sprijini orice companie, din industrii variate, în eforturile de digitalizare, eficientizare și flexibilizare

 

Trimite-ne datele tale, în formularul de mai jos, și vei primi un email cu link de descărcare a ghidului AROBS360°, care cuprinde prezentarea tuturor beneficiilor financiare și nu numai, pe care le poți obține folosind produsele AROBS.

AROBS360°

Toate produsele necesare pentru ca tu sa-ti poti creste afacerea.

365 zile pe an, solutiile AROBS asigura digitalizarea afacerii tale.

Citiți cele mai recente articole

Conectează-te cu AROBS!