DISTRIBUȚIE

Distribuție – Smailo, produse beauty și îngrijire, sport și infotainment

Divizia de distribuție AROBS comercializează brandul Smailo și alte produse electronice de îngrijire, sport și infotainment. Această linie de business coincide cu lansarea brandului Smailo. Acesta devine rapid un brand recunoscut pe piața produselor asociate industriei auto.

Portofoliul Smailo include camere, radio de mașini, handsfree kits, sisteme de navigație etc. Adaptat la ultimele provocări tehnologice și la cererile pieței brandul este în continuă dezvoltare.

Pe lângă brandul Smailo, în ultimii 10 ani divizia și-a mrit portofoliul cu peste 10 branduri de calibru internațional: MIO, TomTom, Garmin, Sharp, Silk’n, Motorola etc.

AROBS, prin aceste branduri este prezent în cele mai importante lanțuri de magazine – online și offline. Altex, Emag, Flanco, Carrefour, Auchan, Cel.ro și Evomag.ro sunt printre principalii parteneri de distribuție AROBS.

Caută produsele în magazinele online www.gps-auto.ro dedicat accesorilor auto, www.softcare.ro, dedicat produselor de beauty și îngrijire – un segment cu o creștere semnificativă, dar și www.soundon.ro, magazin online specializat pe electronice audio-video.

Cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro, distribuția AROBS se evidențiază prin:

  • abilitatea de a indentifica și raspunde la noile trenduri de pe piața electronicelor
  • parteneriate noi
  • atenția deosebită la experiența clientului

 

Află mai multe!

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media