Fleet4Share​

Management de flotă prin Fleet4Share

AROBS Transilvania Software a lansat în 2018 Fleet4Share, un produs inovativ și flexibil, pentru managementul de flotă, dedicat firmelor din România.

Fleet4Share va fi bazat pe o platformă și pe o tehnologie in-car, montată de către noi. Obiectivul nostru este să vă economisim timp și bani și să facilităm munca angajaților și a managerilor companiei.
Platforma poate fi adaptată necesităților fiecărei firme, indiferent de mărimea flotei auto și a dispunerii ei geografice.

Un produs inovativ

AROBS, prin aplicația personalizată făcută pentru una dintre cele mai puternice companii de energie din România, a rezolvat o situație foarte complexă și plină de provocări, și anume, managementul dificil al unei flote de peste 1200 vehicule, localizate în întreaga țară.

Colaboratorii noști ne-au ales datorită disponibilității nostre pentru inovare continuă și pentru deschiderea către crearea unei soluții customizate exact pentru necesitățile noastre specifice.

Cele mai importante beneficii avute de clientul nostru în urma implementării soluției Fleet4Share au fost de natură financiară, structurală și de management. Fleet4Share a dus la creșterea satisfacției clienților interni și a performanței managementului de flotă.

Află mai multe detalii !

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media