În studiile clinice, timpul înseamnă bani și timpul înseamnă viață

Costurile unui studiu clinic de 3 ani ajung să atingă până la 450 milioane de dolari. AROBS Life Sciences Solutions a contribuit la un astfel de proiect și a reușit prin soluțiile oferite să reducă suma cu până la 75%.

Să economisești timp înseamnă să economisești bani și când vorbim despre industria farmaceutică, timpul înseamnă deopotrivă salvarea de vieți.

Prin implementarea soluției oferite colaboratorului nostru, întregul proces de studiu clinic pentru un produs nou a fost optimizat când vorbim în termeni de timp și bani.

Timpul necesar derulării procesului scade de la 3 ani la 3 luni și, luând în considerare că unul din studiile clinice de cercetare poate să coste până la 1.8 milioane de dolari, costul total se reduce cu 75%.

Care este input-ul nostru?

Departamentul de AROBS Life Sciences Solutions a contribuit la construirea unei expertize concentrate într-un software specific care simplifică procesul de studiu prin care medicamentele trec, de la punctul de aprobare până să ajungă la consumator. Practic, ajutăm toate entitățile business-ului să analizeze cu mai multă rapiditate caracteristicile medicamentului, pentru a putea fi trimise către validare într-o perioadă mai scurtă de timp.

Succesul nostru dovedit în prin soluțiile oferite  partenerilor noștri internaționali din industria Life Sciences, împreună cu flexibilitatea noastră în adoptarea și integrarea proceselor și standardelor clientului, ne oferă o competitivitate necesară pe piața de studii clinice care este într-o continuă optimizare.

Expertiză

Ne concentrăm pe randomizare clinică și activități de gestionare a proceselor de furnizare cu soluții Interactive Response Technology (IRT). Aplicația este construită prin utilizarea unei tehnologii web-based inovative atât pentru utilizare web cât și mobile.

Nevoile clienților noștri cereau  o soluție care să-i ajute în procesul de înrolare și screening al pacienților în programele de studiu clinic, randomizare și management al medicamentelor.

Soluția noastră implica integrarea de Web response services (IWRS) interactive, care a  fost dezvoltată cu ajutorul unui Interactive Voice Response System (IVRS). Serviciul web-integrated a fost construit de developerii noștri oferă capabilități puternice de raportare și alte funcționalități practice.

Dacă te interesează să-ți simplifici procesul de studiu clinic, să-ți maximizezi productivitatea și să lucrezi eficient, scrie-ne un mesaj!

Lasă un mesaj!