TRAVEL SOFTWARE ȘI HOSPITALITY

Travel Software și Hospitality DevOps Solutions

Divizia noastră de Travel Software și Hospitality Solutions aduce înaltă expertiză, experiență și o abordare mereu inovativă pentru businessul tău. Din acest motiv, îmbinarea know-how-ului de nișă și skill-urile tehnice ne-au ajutat să contruim parteneriate de lungă durată și puternice cu clienții noștri. Până în acest moment, am creat și livrat soluții end-to-end pentru companii din USA, Franța, Spania, Germania și Olanda. Bazându-ne pe cei 18 ani de experiență în industria de travel software și hospitality solutions, am colaborat îndeaproape cu clienții pentru a le înțelege nevoile. Ca rezultat al acestei abordări, am identificat soluții relevante care au susținut cu succes strategia lor de business.

Lucrăm împreună pentru a crea soluții software de viitor în industria travel. Acestea contribuie la performanța, scalabilitatea, fiabilitatea, eficiența costurilor și mentenanța mai facilă a businessului tău.

De ce să alegi AROBS pentru proiectul tău de Travel:

Expertiză

Experiența în industria travel software și hospitality ne oferă o viziune de ansamblu asupra pieței. În alte cuvinte, putem avea o perspectivă despre cum va arăta viitorul industriei de travel software și hospitality, influențat și modelat de evoluția tehnologiei. Mai mult decât atât, folosim acest atu în beneficiul companiei tale.

Soluții business customizate

Am adunat ani de experiență în munca cu stakehold-eri din industrie. Acest lucru ne oferă putere de inovație și un mindset creativ de a realiza cele mai bune și personalizate soluții pentru clientul nostru.

Calitatea muncii

Succesul proiectelor anterioare poate fi mai mult decât o garanție pentru calitatea muncii noastre. Indiferent dacă ai un OTA software, Hotel Channel Manager sau Property Management System, AROBS te ajută să susții, să crești și mai ales să-ți scalezi compania. Ca rezultat, veniturile, utilizarea activelor vor crește, la fel și reducerea costurilor.

Hai să lucrăm împreună

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116

Specializările noastre de bază sunt:

Property Management Software System

Acest sistem puternic a fost creat să rezolve nevoile hotelierilor. Tool-ul de management oferă o radiografie clară a rezervărilor, informații despre clienți, facturi și operațiuni specifice. În alte cuvinte, un Property Management Software este cea mai bună soluție pentru automatizarea operațiunilor hotelului, menținerea tuturor informațiilor și optimizarea eficientă a cesiunii camerelor. Chiar mai mult de atât, PMS încorporează caracteristici complexe, fiind folosite de lideri din industrie din întreaga lume.

Caracteristici:

 • Conturi customizate pentru un acces mai facil la cele mai utilizate funcții
 • Accesarea platformei de rezervare de oriunde
 • Administrarea istoricului unui client și rezervările viitoare
 • Dezvoltarea și gestionarea rezervărilor pe mai multe platforme cu un singur log-in
 • Elaborarea și administrarea planurilor tarifare
 • Creșterea numărului de rezervări
 • Eficientizarea costurilor
 • Oferă informații în timp real
 • Închidere automatizată
 • Planificator configurabil de utilizator
 • Condiții contabile specifice

Online Travel Agencies (OTA Software)

Există o nevoie de adaptare a agențiilor online de călătorii la evoluția pieței. Industria travel a devenit un lanț de aprovizionare care are potențial impresionant de creștere. Pentru a susține această evoluție, OTA-urile au nevoie să dezvolte tehnologii relevante pentru piața targetată de travel.

Corporate booking automation

Toate business-urile din domeniul travel ar trebui să ia în considerare sistemul de automatizare a rezervărilor datorită beneficiilor care vin odată cu implementarea lui. Automatizarea corporate booking îmbunătățește comunicarea cu clienții și setează un control mai bun asupra distribuției online.

Cybersecurity

Orice business care procesează și transmite informații sensibile, precum datele de card ale clienților, îi este recomandat sau chiar impus să aibă Data Security Standards. Datorită acestui fapt, lucrăm constant la nenumărate proiecte care necesită implementare PCI Compliance. Am realizat ce important este să oferim chiar noi expertiză pe cybersecurity și am decis că următorul pas esențial este să ne formăm specialiștii.

Astfel, specialistul nostru din departamentul de Travel Services a luat parte la cursul de formare Certified Ethical Hacker și a dobândit certificatul de Ethical Hacker. Certificarea aceasta ne ajută să identificăm și să previzionăm vulnerabilități într-o manieră mult mai simplă, astfel încât proiectele pe care le livrăm sunt mult mai sigure din această perspectivă. Ca un rezultat al expertizei noastre, în ultimii 2 ani am reușit să obținem certificarea PCI Compliance pentru 3 dintre proiectele noastre.

Custom Hotel Channel Integration Software

Putem completa soluția pe care ți-o oferim cu orice serviciu complementar, indiferent că este vorba despre sisteme de distribuție globală, sistemul de comutare Pegasus sau sisteme ERP. Listate mai jos sunt o parte din serviciile integratoare cu care avem experiență: GDS, CRS, OTA, Property Management System, Hotel Channel Manager, Payment and Billing.

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media