LIFE SCIENCES

Healthcare software development – Life Sciences

Divizia Life Sciences și-a construit o expertiză solidă în ultimii ani datorită colaborărilor de lungă durată cu companii mari din industria farmaceutică. În decursul acestei perioade am dezvoltat soluții de software medical care simplifică studiul clinic aplicat medicamentelor noi lansate pe piața de nișă. Studiu care implică etape ce încep din punctul de cercetare până când ajung la consumator.

Piața de studii clinice are nevoie constantă de optimizare tehnologică. Așadar, scopul nostru este să întâmpinăm această nevoie cu soluții care fac metodele de cercetare mult mai eficiente. Cu alte cuvinte, ne străduim să urmăm îndeaproape nevoile pieței și să dezvoltăm soluții software customizate. Această abordare a avut ca rezultat până acum încheierea cu succes a mai multor proiecte de lungă durată.

Deși experiența noastră a prins contur având la bază colaborările cu industria farmaceutică și dezvoltarea de software pentru aparatură medicală în domeniul sănătății, am lucrat și pe alte proiecte orientate către întreaga industrie dedicată sănătății.

Printre acestea putem menționa aplicații de fitness, de monitorizare pacienți și chiar aplicații vitale pentru mediu, precum o platformă care oferă servicii de management responsabil al exploatărilor forestiere.

Healthcare software development pentru cele mai mari corporații din industria farmaceutică.

Dacă doriți consultanță de specialitate pentru proiectul dumneavostră, trimiteți-ne mesaj!

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116

De ce să alegi AROBS pentru proiectele tale de Life Sciences:

Expertiză în industrie

Colaborările cu mari companii din industria farmaceutică din US au constituit o sursă de informații valoroase și expertiză în ceea ce privește anumite zone importante din întreaga industrie a sănătății. Prin urmare, putem oferi soluții software eficiente bazate pe cele mai înalte standarde ale Food and Drug Administration Compliance dar și pe cele mai inovative tehnologii utilizate în acest domeniu.

Salvezi timp

Soluțiile tehnice pot să te ajute să salvezi mult timp atunci când la mijloc sunt procese complexe care implică un volum mare de date. Ca rezultat, o soluție software eficientă duce la o reducere semnificativă a timpului în care se desfășoară procesele, dar mai ales la rezultate mai rapide și competitive raportat la piața de nișă.

Reduci costuri

Mai mult decât atât, reducerea intervalului de timp pentru procese lungi și complexe duce la reduceri imediate de costuri în procentaje importante. Acest lucru favorizează noi investiții și oportunități în industrie, pentru business-ul tău.

Produse create

Clinical Trial Data Management

Software customizabil certificat de către Food and Drug Administration și utilizat de către manufactori în industria produselor farmaceutice pentru de a gestiona volumul mare de date generat în timpul studiilor clinice. Pe scurt, funcționalitățile sale duc la reducerea timpului de procesare al datelor până la 75%, încă din punctul de cercetare până când produsul ajunge la consumator.

Cancer Treatment Management

Aplicație utilizabilă atât pe iPhone cât și Android menită să înlocuiască dosarul medical clasic cu un sistem inteligent, modern, creat specific pentru nevoile pacienților de la oncologie. Generează fișe de tratament, calculează dozaje, face managementul stocurilor, monitorizează rezultate și crează alerte pentru indici critici.

Responsible forest management software

Platforma oferă o bază de date cloud-based, servicii automatizate de workflow și colaborare pentru companii forestiere mici și mijlocii din Finlanda. În plus, soluțiile oferite de platformă îmbunătățesc eficiența, asigură vizibilitate și control mai bune la fiecare stadiu al ciclului de viață al pădurii, de la exploatare până la moară și de la achiziționarea de teren până la livrarea produsului.

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media