HUB INOVATIV/ PROIECTE INOVATIVE

Hub inovativ – Soluții software inovative la comandă

Divizia Proiecte inovative din cadrul AROBS este un laborator dedicat cercetării și dezvoltării de proiecte pentru sectorul privat cât și pentru cel public.

Abilitatea de a încuraja proiectele inovative din interiorul organizației este crucială. Din 1998, Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software, a avut o perspectivă pe termen lung în ceea ce privește dezvoltarea de lungă durată a inovației în IT. Lucrând îndeaproape cu echipele, clienții și autoritățile publice, am realizat importanța generării și captarea noilor idei de soluții software și le transformăm în prototipuri și produse.

Începând cu anul 2014, AROBS a decis să înființeze o nouă divizie, pe lângă cele patru existente, cu resurse dedicate pentru cercetarea și dezvoltarea noilor idei și tehnologii.

Proiecte inovative – Un departament de cercetare dedicat

Ca și rezultat, pe lângă succesul înregistrat cu gestionarea proiectelor în sectorul privat, divizia Proiecte inovative are o experiență vastă în livrarea de soluții de încredere sectorului public din România, la nivel municipal și național. Mai mult decât atât, proiectele noastre inovative sprijină sectorul educațional si conceptul de  „smart city” prin digitalizarea procesului și a serviciilor existente.

Consultanță și software personalizat

Având un trecut în development, în cadrul hub-ului nostru inovativ, oferim servicii de consultanță și punem la dispoziție un proces de dezvoltare software complet.

Serviciile de dezvoltare software personalizat include aplicații mobile, web și big data development.

Aria de aplicare: Imobiliare și managementul siturilor de construcții, educație, managementul platformelor Cluster, Managementul sistemelor de învățare, Platforme Add-Ons pentru managementul flotei (extensie TrackGPS), Portal de administrare a hărților.

Produse: Manuale digitale, RateWizz Channel Manager, Soluția MedControl, Car Sharing Management Solution, Cluj Parking – powered by AROBS.

Piețe: Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Germania și România.

Timeline-ul proiectului:

Manuale digitale

https://www.manuale.edu.ro

AROBS duce procesul de învățare în Era Digitala

Începând cu anul 2014, la inițiativa Ministerului Educației, manualele digitale au devenit obligatorii pentru clasa întâi și clasa a doua.

AROBS Transilvania Software a încheiat un parteneriat cu o mare companie de publicitate pentru a produce manualele electronice. Tabletele vor avea preinstalate aplicații interactive, care vor ajuta copiii să își consolideze sau să rezume cunoștințele dobândite la scoală. În plus, acestea îi vor ajuta și pe părinți să păstreze o evidență a progresului academic făcut de copii.

Costurile tipăririi manualelor fizice fiind eliminate, aceste manuale electronice și tabletele puse la dispoziție de către AROBS vor avea ca efect economii substanțiale. Mai mult decât atât, AROBS deține brand-ul Smailo, cunoscut pentru sistemul de navigare, tabletele cu sistem de operare Android, video și camere foto.

557,000 de manuale livrate în 2017
336,000 de manuale livrate în 2018
2,363,798 totalul de manuale livrate

Investind în cea mai prețioasă resursă, copiii, ne respectăm valorile corporative și ne exprimăm angajamentul de a ne juca rolul în a da înapoi comunității locale.

RateWizz

www.ratewizz.com

RateWizz Channel Manager este o soluție white label care poate să fie integrată cu orice software de management al proprietății, permițând hotelierilor să administreze toate canalele de la sediul central.

+200 de hoteluri care folosesc deja RateWizz
5 sisteme PMS integrate
Clienți: Europa, Statele Unite

Principalele funcționalități:

 • Integrarea completă în două părți a agențiilor turistice online de top (OTA – Online Travel Agencies)
 • Sisteme de distribuție globală (GDS – Global Distribution System)
 • Sisteme centralizate de rezervare (CRS – Central Reservation System)
 • Integrarea completă în două părți a sistemului de management a proprietății (PMS – Property Management System)

MedControl Solution

www.medcontrol.ro

AROBS  a ajutat la dezvoltarea platformei MedControl și suntem de asemenea consultanți și distribuitori al soluției MedControl.

Soluția oferă consult medical la distanță pentru o mare parte de populație.

Fleet4Share

– În colaborare cu TrackGPS

www.fleet4share.ro

Fleet4Share dă posibilitate optimizării; programarea flotei companiei, un produs pentru managementul flotei auto, inovativ și flexibil, dedicat companiilor românești.

Beneficiile Fleet4Share:

 • oferă o platformă ușor accesibilă și un sistem interconectat cu computerul de bord al vehiculului, utilizând tehnologia TrackGPS by AROBS
 • salvează timp și bani
 • facilitează munca angajaților și a managerilor de flotă
 • poate fi personalizată pentru nevoile oricărei afaceri, indiferent de mărimea flotei auto sau locația geografică

Cluj Parking – powered by AROBS

Lansată în 2017, aplicația Cluj Parking este creată pentru primăria Municipiului Cluj-Napoca și dezvoltată în parteneriat cu AROBS Transilvania Software. Aplicația monitorizeaza toate locurile de parcare disponibile în centrul orașului Cluj-Napoca. Cluj Parking este singura și cea mai accesibilă posibilitate de a verifica disponibilitatea locurilor de parcare în orașul Cluj-Napoca. Cu o interfață easy-to-use aplicația este disponibilă și pentru sistemul de operare iOS.

EasyParking

EasyParking este un sistem automat avansat de control al accesului în locurile de parcare. Modulul nostru folosește cea mai recentă recunoaștere a imaginii AI, pentru a vă asigura parcarea gratuită și sigură, garantând accesul prin scanarea plăcuței de înmatriculare a mașinii. În plus, sistemul poate fi ușor integrat cu sistemul de parcare existent și furnizează instrumente moderne de administrare pentru telecomunicații mobile și web. Caracteristicile principale:
 • Sistem automatizat de recunoaștere a numarului de înmatriculare
 • Panou exterior de informare
 • Sistem de web management integrat

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media