ENTERPRISE SOLUTIONS

Enterprise Solutions – Soluții software pentru întreprinderi

Dezvoltare aplicații cloud pentru întreprinderi

Expertiza diviziei Enterprise Solutions in dezvoltarea aplicațiilor de tip cloud pentru întreprinderi poate transforma viziunea ta în realitate.

Utilizarea metodologiilor dovedite, competențele tehnologice și expertiza în dezvoltare software sunt garanția satisfacției față de produsul final.

Conectează-te la peste 20 de ani de experiență în transformarea cerințelor în soluții software, fie ca afacerea ta are nevoie de competențe în aplicațiile bazate pe cloud, aplicații real-time sau reactive, Big Data, NoSQL sau orice altă tehnologie avansată de software.

Chiar dacă cunoștințele tehnologice sunt esențiale, schimbul de valori precum profesionalismul, inovația și angajamentul sunt cu adevărat esențiale pentru o colaborare plină de satisfacții.
Parteneriat dincolo de execuție.

Know-how tehnologic
Descoperă expertiza tehnică și experiența noastră atunci când vine vorba de limbaje de programare și instrumente pentru Enterprise Solutions.

Soluții software personalizate pentru provocări specifice întreprinderilor, create de o echipă de profesioniști cu o experiență de peste 20 de ani.

Dacă dorești consultanță de specialitate pentru proiectul tău, trimite-ne mesaj!

CONTACTEAZĂ-NE

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116

Alege AROBS pentru soluții software destinate întreprinderilor:

Soluții personalizate

Dezvoltare aplicații cloud pentru întreprinderi cu provocări specifice, create de profesioniști cu peste 20 de ani de experiență.

Produse user-focused

Produse easy-to-use care servesc experiența utilizatorului.

Parteneriat

Cheia succesului este în factorul uman. Prin urmare, te încurajăm să întâlnești persoanele responsabile de modelarea ideii sau a business-model-ului tău.

Produse create

Expertiza AROBS acoperă aplicații de plănuire și organizare, agregatoare specifice industriilor și diferite platforme de procesare a informațiilor. Iată câteva:

Modernizare în industria muzicală

Am înlocuit sistemul învechit de peste 20 de ani pentru una dintre cele mai mari firme de muzică și am creat un sistem global de publicare care aduce funcționalități noi și eficiență, facilitează transformarea și centralizarea a unor funcții de bază, cum ar fi managementul, înregistrarea, portalul, procesarea drepturilor de autor și urmărirea/raportarea pieselor.

Prin urmare, în colaborare cu un partener extern, am creat o aplicație modernă, cloud-native, folosind tehnologii inovatoare. Împreună am combinat soluții adaptive inteligente pentru încărcare și scalabilitate, soluții Big Data NoSQL și high availability, menținând stabilitatea sistemului, pentru a obține actualizări în timp real și pentru a minimiza timpul de livrare.

Drept urmare, a facilitat adaptarea rapidă și ușoară la cele mai recente cerințe ale pieței.

Gestionarea proprietății intelectuale

Chestiunea proprietatății intelectuale primește atenție deosebită în ultima perioadă. Având în vedere această epidemie de branduri noi, lipsa denumirilor originale este tot mai mare.

Prin urmare, provocarea a fost crearea unei platformă cu informații în timp real cu privire la singularitatea denumirilor de brand. Toate acestea într-un conglomerat de date de formate diferite.

Ca rezultat, am reușit să omogenizăm date diverse în același format, integrând birourile de proprietate intelectuală la nivel global. Prin urmare, agregatorul creat permite utilizatorilor să verifice nivelul de siguranță al unei decizii de afaceri privind proprietatea intelectuală.

Detectarea aplicațiilor malițioase și a atacurilor cibernetice – pentru dispozitivele iOS și Android

Am supravegheat testarea unui motor revoluționar, bazat pe machine learning, care diagnostichează amenințările mai repede decât soluțiile de securitate mobile pe bază de cloud, indiferent de starea conexiunii utilizatorului.

Cum datele sunt obținute direct în funcție de comportamentul dispozitivului mobil, nu doar că poate identifica atacul malițios specific, dar și furnizează informații esențiale despre acesta. De asemenea, protejează împotriva aplicațiilor malware cunoscute.

Profesioniștii noștri au contribuit cu know-how bazat pe experiențe în arii extinse și atacuri simulate în rețea, utilizând instrumente specifice pe Linux.

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media