AROBS este o companie globală de servicii software și IT

Divizia de servicii software a companiei noastre este cea mai mare și este structurată în doi piloni: Automotive și High-Level Industries.

Industria Automotive este specializarea noastră principală, cu sute de dezvoltatori software în România, Ungaria, Moldova.

Cunoștințele noastre avansate de inginerie auto se extind atât la software cât și la hardware. Mai mult, proiectele noastre beneficiază de experiența de peste zece ani în furnizarea de servicii software pentru companii de top din industrie, din Germania, Franța, Japonia, România, China, SUA.

Specializarea pe High-Level Industries este formată din diviziile Travel & Hospitality, IoT, Life Sciences, Enterprise Solutions – Fintech.

Servicii software – de la concept la implementare

Serviciile noastre de inginerie software includ Body Control Modules, Gateway ECUs, Door Control ECUs, Power closures, Powertrain, Radars, Car Keys, Wireless chargers, Instrument Clusters, Head-Up Displays, Secondary Displays, Infotainment Systems și Telematic units.
Proiectele dezvoltate beneficiază de un know-how de peste 10 ani, câștigat prin colaborare cu branduri de top din industrie.

Divizia noastră de Travel Software și Hospitality Solutions aduce o înaltă expertiză, experiență din industrie și o abordare mereu inovativă pentru businessul tău.
Din acest motiv, îmbinarea know-how-ului de nișă și skill-urile tehnice ne-au ajutat să construim parteneriate de lungă durată și puternice cu clienții noștri. Până în acest moment, am creat și livrat soluții end-to-end pentru companii din USA, Franța, Spania, Germania și Olanda.

Divizia AROBS Life Sciences – Healthcare Software Solutions și-a construit o expertiza solidă în ultimii ani în jurul colaborărilor de lungă durată cu mari companii americane din industria farmaceutică. În decursul acestei perioade am dezvoltat soluții de software medical care simplifică studiul clinic aplicat medicamentelor noi lansate pe piața de nișă. Studiu care implică etape ce încep din punctul de cercetare până când ajung la consumator.

Un sistem de home automation sau building monitoring poate să îmbunătățească considerabil condițiile vitale de siguranță și eficiență pentru a avea medii protejate atât acasă, cât și la birou. Prin urmare, să dezvoltăm sisteme IoT inteligente a devenit o valoare de bază care ne definește expertiza de peste 10 ani în găsirea soluțiilor perfecte pentru clienții noștri.

IoT

Expertiza noastră pe aplicații de tip cloud pentru întreprinder transformă viziunea ta în realitate.
Utilizarea metodologiilor dovedite, competențele tehnologice și expertiza în dezvoltare software sunt garanția satisfacției față de produsul final.
Conectează-te la peste 20 de ani de experiență în transformarea cerințelor în soluții software, fie că afacerea ta are nevoie de competențe în aplicațiile bazate pe cloud, aplicații real-time sau reactive, Big Data, NoSQL sau orice altă tehnologie avansată de software.

Tehnologia financiară, sau Fintech, este un nou serviciu oferit de AROBS pentru companii, bazat pe expertiza deprinsă din proiecte demarate cu bănci de top și instituții financiare. Ne bazăm pe viziunea companiei tale, pentru a dezvolta soluții Fintech disruptive, și utilizăm tehnologii software de ultimă generație, pentru a putea oferi cele mai bune servicii clienților tăi

Berg Software este specializată în dezvoltare software personalizat pentru industrii exigente ca Manufactură, Retail și Office Automation. Berg transformă necesitățile partenerilor de afaceri folosind tehnologia și limbajul optim, asigură calitatea și mentenanța soluțiilor create pentru clienți prestigioși din Germania, Austria și nu numai.

Mai multe detalii despre Berg Software:

Automatizarea inteligentă a afacerilor este unul din punctele cheie al CoSo by AROBS. Cu peste 26 de ani de experiență în acest domeniu, CoSo by AROBS este specializat în dezvoltarea software, cu înaltă calificare în domeniul automatizării proceselor, TMS și mai recent, software educațional.

Alpega, Emerson, BASF și Schneider sunt printre cei mai importanți clienți ai CoSo by AROBS.
Biroul nostru se află în Ulvenhout (Breda-Olanda), cu o filială în Belgia.

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media