Dispozitive Medicale

Companiile care produc dispozitive medicale se confruntă cu provocări considerabile în realizarea unor produse de succes care să facă față competiției și standardelor industriei. În eforturile lor de a dezvolta cele mai bune produse posibile, jucătorii globali din această piață se concentrează pe îmbunătățirea performanței produselor și pe respectarea unor măsuri riguroase de siguranță. Totodată, ciclurile lungi de viață ale produselor specifice acestei industrii necesită investiții în funcționalități unice și inovatoare.
Orice partener al AROBS Engineering va beneficia de experiența noastră vastă în abordarea proiectelor complexe de cercetare și dezvoltare cu numeroase cerințe tehnice și de reglementare. Suntem experți în furnizarea de sisteme de testare de încredere și de servicii de asigurare a calității.
Echipele noastre oferă servicii de dezvoltare software pentru proiectarea și implementarea platformelor complexe, conforme cu standardele pentru dispozitive medicale.

Referințe

AROBS Engineering a contribuit la dezvoltarea unor diverse tipuri de dispozitive medicale. Unele dintre cele mai importante proiecte includ pompe de perfuzie, chirurgie robotică și soluții de detectare a cancerului.
Echipele noastre sunt specializate în dezvoltarea de platforme software integrate și soluții pentru dispozitive medicale de înaltă tehnologie care îmbunătățesc capacitățile de asistență medicală și tratamentele medicale prin valorificarea tehnologiilor de ultimă oră, cum ar fi inteligența artificială (AI), realitatea augmentată (AR), internetul obiectelor (IoT) și dispozitive purtabile.

Pompe de perfuzie de înaltă performanță

Pentru unul dintre partenerii noștri, am lucrat la creșterea performanței pompelor de perfuzie. Partenerul nostru a avut nevoie de o reproiectare completă a soluției de operare în timp real a software-ului integrat și al middleware-ului, pentru a obține un nou sistem care trebuia să fie mai performant și mai scalabil, capabil să regleze și să monitorizeze pompele mai rapid și fără erori.

Chirurgie Robotică

Un alt proiect important a fost pentru o companie renumită din industria medicală globală care avea nevoie de o nouă platformă software pentru un sistem de chirurgie a cataractei. AROBS Engineering a oferit o platformă de înaltă performanță, suport comercial și personalizare și optimizare asigurate pentru nouă platformă.

Expertiză în industria medicală

Pe lângă cerințele de reglementare, dispozitivele medicale din ziua de azi trebuie să îndeplinească nevoile pacienților, împreună cu cele ale profesioniștilor din domeniul sănătății și ale altor furnizori de servicii medicale. Procesul complex de certificare a software-ului în conformitate cu standardele medicale implică
revizuirea proiectării software-ului, validarea și verificarea.

Echipele noastre știu cum să îndeplinească cerințele riguroase pentru asigurarea calității, îndeplinirea standardelor, și îndeplinirea criteriilor de performanță. Experții noștri aduc o valoare substanțială pe piața dispozitivelor medicale. Efectuând servicii excelente în diverse proiecte pentru furnizorii internaționali de dispozitive medicale de top, specialiștii noștri au adunat cunoștințe complexe despre industria sănătății și au dezvoltat parteneriate de lungă durată cu companii internaționale.

Linux & Sisteme de operare în timp real

 • Dezvoltare și portare Linux și RTOS
 • Ingineria rețelelor și comunicațiilor
 • Middleware și dezvoltare de aplicații
 • Pachetul de suport pentru drivere și bord (BSP)
 • Kernel

Standarde și certificări

 • Dispozitiv clasa II și III cu Agile
 • Auditul și analiza arhitecturii software
 • Ghid de conformitate cu standardele medicale (MDD, FDA 510(k), IEC 62304)
 • Dezvoltare bazată pe teste

Testare și validare

 • Testare și validare, cadre de testare personalizate/automatizate pentru software și dispozitive de clasă II și III
 • Test Script Development
 • Testare și validare funcționale, de performanță, de unitate și de sistem

Experți în software integrat și sisteme de operare

AROBS Engineering își susține partenerii în toate etapele dezvoltării software – de la analiză cerințelor și specificațiilor, la proiectare și dezvoltare, până la validare, testare și, bineînțeles, asigurarea calității. Vă invităm să profitați de experiența AROBS Engineering pentru a îmbunătății performanță dispozitivelor dumneavoastră medicale.

SCRIE-NE UN MESAJ!

SCRIE-NE UN MESAJ!