Biomedical Software Engineering

Echipa Berg Software este specializată în dezvoltarea de soluții software pentru industria biomedicală. Expertiza lor include soluții de Lab Automation, Automated Liquid Handling și Product Improvement. De-a lungul anilor, echipa noastră a colaborat cu organizații farmaceutice și medicale de renume internațional.

Precizia și viteza sunt esențiale în industria biomedicală

Prioritatea noastră principală este să oferim soluții software care să elimine riscurile asociate cu munca manuală, oferind rezultate rapide și precise.

Peste 12 ani de experiență în inginerie software pentru industria biomedicală

De mai bine de 12 ani, am contribuit la proiecte care le-au permis clienților noștri să își îmbunătățească serviciile. Folosim tehnologii de ultimă oră pentru a furniza laboratoarelor clinice soluții adaptate nevoilor lor specifice.

Portofoliu internațional

Colaborăm cu companii de nivel mondial pentru a dezvolta soluții complexe. Portofoliul nostru este alcătuit din parteneriate de termen lung cu companii din Germania și din întreaga regiune DACH.

Lab Automation

Dezvoltăm soluții complexe de automatizare a laboratoarelor pentru companii din industria biomedicală, permițându-le să depășească provocările specifice acestei industriii. Automatizarea laboratoarelor îmbunătățește procedurile clinice, atât din punct de vedere al vitezei, cât și al calității. Soluțiile de Lab Automation scad semnificativ numărul de procese manuale, cresc precizia rezultatelor și reduc cheltuielile

Automated Liquid Handling

O soluție de manipulare automată a lichidelor vă poate ajuta la automatizarea proceselor complexe de laborator. Este redus numărul sarcinilor manuale și, odată cu acesta, riscul de erori. Alte beneficii ale automatizării includ reproductibilitatea fluxului de lucru, reducerea timpului de lucru și un control mai precis al eprubetelor. Suntem conștienți că fiecare laborator medical se confruntă cu niște provocări specifice. De aceea, experții noștri dezvoltă soluții adaptate cerințelor și priorităților fiecărui client în parte.

Product Improvement

Credem cu tărie că îmbunătățirea constantă a produselor este vitală pentru a ține pasul cu tendințele și standardele industriei. Dacă dețineți deja soluții software automatizate pentru laboratoare medicale și doriți să vă extinde capacitățile, echipa noastră vă poate ajutaa.

Cauți un partener pentru servicii și soluții software ?

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media​