Retail Automation — viitorul comerțului

Soluțiile de Retail Automation revoluționează industria cu amănuntul, ajutând companiile să-și îmbunătățească procesele. Aceste soluții elimină o mare parte din sarcinile manuale, îi ajută pe lideri să ia decizii bazate pe date concrete și îmbunătățește experiență clienților. Automatizarea este viitorul industriei de retail, iar companiile care folosesc automatizarea pot obține un avantaj evident față de concurenții lor.

Misiunea echipei Berg Software este de a-și ajuta clienții să implementeze soluții inovatoare adaptate nevoilor lor. Programatorii noștri au ani de experiență în dezvoltarea de soluții web pentru companii din domeniul retail.

Dezvoltăm soluții SAP de la zero

Soluțiile SAP reprezintă etalonul industriei de retail pentru gestionarea unor procese esențiale ale companiei. Cu ajutorul acestor soluții, companiile pot gestiona cu ușurință diferite departamente, cum ar fi marketing, vânzări sau administrație.

Experiența noastră vastă constă în dezvoltarea de soluții de nișă pentru întreprinderi utilizând SAP Fiori. Dezvoltăm aplicații web complementare pentru utilizatori cu una sau mai multe soluții standard SAP.

Soluțiile noastre extrem de personalizabile ajută companiile să profite de toate beneficiile soluțiilor SAP. Cu ajutorul nostru, companiile pot optimiza operațiunile de afaceri, pot reduce costurile și pot asigura o colaborare eficientă între diferite departamente.

Lucrăm la soluții SAP de peste nouă ani

Lucrăm cu SAP Fiori din 2013. Am colaborat cu mai multe companiii internaționale pe proiecte SAP complexe.
Am lucrat la soluții care ne-au ajutat clienții să îmbunătățească fluxurile de lucru, să anticipeze tendințele industriei și să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Suntem specializați în dezvoltarea de soluții SAP pentru companii din următoarele industrii:

De-a lungul anilor, am dobândit cunoștințe vaste despre aceste sectoare. Prin urmare, putem răspunde eficient nevoilor specifice ale clienților noștri. În plus, putem oferi consultanță de specialitate și îi putem ajuta să aleagă cea mai potrivită soluție software.

Proiectele noastre anterioare includ:

● Aplicații de procesare a datelor care funcționează cu SAP CAR (Customer Activity Repository)
● Managementul promoțiilor
● Reaprovizionare
● Planificarea sortimentelor
● Raportare
● Asigurarea calității
● Portaluri pentru clienți

SCRIE-NE UN MESAJ!

SCRIE-NE UN MESAJ!