AROBS BVB
AROBS BVB

Acțiuni AROBS

AROBS Transilvania Software furnizează servicii și soluții software în diverse industrii, cu aproximativ 70 de parteneri din cadrul diviziei Software Services prezenți în Europa și America. Peste 11.000 de clienți din Europa și Asia folosesc produsele software ale companiei. AROBS este prezentă în 11 locații din România și nouă din străinătate, iar peste 1.200 de specialiști și colaboratori ai companiei construiesc soluțiile viitorului în embedded – Automotive, Aerospațial, Maritim, Medical-, precum și Travel Technology, IoT, Clinical Trials, Fintech, Enterprise Solutions, Cybersecurity și Intelligent Automation. Decizia de listare a acțiunilor AROBS pe piața AeRO și desfășurarea operațiunilor corporative prin piața de capital cu sprijinul investitorilor este un nou vehicul al creșterii afacerii pentru următorii ani.

Înainte de listarea pe bursă, AROBS a realizat cel mai mare plasament privat din istoria pieței AeRO prin atragerea sumei de 74,2 de milioane de lei de la investitori. În cadrul plasamentului privat, început în data de 15 octombrie, un total de 54.697.494 acțiuni, respectiv 12% din capitalul social curent al companiei, au fost vândute la un preț de 1,357 lei pe acțiune. La plasament au participat 149 investitori de retail, 38 profesionali și 9 investitori instituționali. Oferta s-a închis anticipat în prima zi, pe fondul unei suprasubscrieri de 2,82 ori, investitorii plasând ordine în valoare totală de 209,7 milioane de lei. Prin urmare, rata de alocare a acțiunilor a fost de 35,4%.

Ca urmare a Contractului de răscumpărare din data de 23.09.2021 societatea AROBS Transilvania Software S.A. a dobândit de la Oprean Voicu 401.000 acțiuni, reprezentând 10% din capitalul social al Societății la data respectivă. Ca urmare a derulării plasamentului privat, prin care capitalul social al Societății a fost majorat de la valoarea de 40.100.000 lei la valoarea de 45.569.749,4 lei, AROBS Transilvania Software SA deține un număr de 40.101.379 acțiuni, reprezentând 8,8% din capitalul social al Societății. Acestea urmează a fi utilizate în programul de tip stock option plan, care va fi implementat în cadrul AROBS și a societăților afiliate din grup.

Acțiunile AROBS Transilvania Software au intrat la tranzacționare pe piața AeRO a Bursei de Valori București în 6 decembrie 2021 sub simbolul #AROBS, iar începând cu data de 25 septembrie 2023, acestea vor fi tranzacționate pe Piața Reglementată a Bursei de Valori București, Segmentul Premium.

Începând cu data de 31 august 2023, acțiunile Companiei au fost incluse indicele MSCI Frontier Markets Small Cap (reflectă reprezentarea acțiunilor companiilor cu capitalizare mică din 28 de țări clasificate ca Piețe Frontiere de către MSC) și în indicele MSCI Romania Small Cap (măsoară performanța segmentului de acțiuni ale companiilor cu capitalizare mică de pe piața românească). Anunțul publicat de Morgan Stanley Capital International la data de 10 august 2023, este disponibil AICI.

Pentru informații mai detaliate cu privire la evoluția noastră pe piața de capital vă invităm să urmăriți profilul nostru de pe site-ul Bursei de Valori București, disponibil AICI.

Calendar Financiar

28.02.2023 – Rezultate financiare preliminare 2022

28.04.2023 – Adunarea Generală Anuală a Acționarilor

28.04.2023 – Raport anual pentru 2022

30.05.2023 – Raport financiar T1 2023

28.09.2023 – Raport financiar S1 2023

28.11.2023 – Raport financiar T3 2023

28.02.2022 – Rezultate financiare preliminare 2021

28.04.2022 – Adunarea Generală Anuală a Acționarilor

29.04.2022 – Raport anual pentru 2021

26.05.2022 – Raport financiar T1 2022

27.09.2022 – Raport financiar S1 2022

24.11.2022 – Raport financiar T3 2022

AROBS pentru investitori

Rezultate Financiare

Vă invităm să consultați cele mai recente rapoarte financiare ale AROBS Transilvania Software SA. Compania publică rezultatele financiare semestrial.
Pentru mai multe informații despre data publicării rapoartelor, vă invităm să consultați Calendarul Financiar.

Rapoarte Curente

Aici investitorii pot găsi toate rapoartele curente emise cu privire la evenimentele importante ale companiei AROBS Transilvania Software SA.

Rapoarte curente

Adunări Generale ale Acționarilor

Aici investitorii pot găsi informații despre Adunările Generale ale Acționarilor AROBS Transilvania Software care au fost organizate până acum sau care vor fi organizate în viitor.

Adunari generale ale actionarilor

Puteți descărca mai jos documentele referitoare la Adunările Generale Extraordinare și Ordinare ale Acționarilor AROBS Transilvania SA, care vor avea loc în data de 29 septembrie 2023. În caz de neîntrunire a cvorumului de validitate la prima convocare, ședințele se vor desfășura în data de 2 octombrie 2023.

Documente AGA

Documente AGEA

Documente AGOA

Puteți descărca mai jos documentele referitoare la Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor AROBS Transilvania SA, care a avut loc în data de 19 aprilie 2023.

Hotărâri AGA

Documente AGA

Buletine vot & Procuri speciale persoane juridice

Buletine de vot & Procuri speciale persoane fizice

Proiect Hotărâri

Puteți descărca mai jos documentele referitoare la Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor AROBS Transilvania SA, care a avut loc în data de 22 decembrie 2022, de la ora 12:00.

Hotărâri AGA

Documente AGA

Buletine vot & Procuri speciale persoane juridice

Buletine de vot & Procuri speciale persoane fizice

Proiect Hotărâri

Guvernanță Corporativă

Aici investitorii pot găsi informații despre Adunările Generale ale Acționarilor AROBS Transilvania Software care au fost organizate până acum sau care vor fi organizate în viitor.

Consiliul de Administrație al societății AROBS Transilvania Software S.A. este format din trei membrii:

  • Voicu Oprean – Președinte (Bio)
  • Mihaela-Stela Cleja – Membru (Bio)
  • Răzvan-Dimitrie Gârbacea – Membru independent (Bio)

Dna. Andreea Pipernea este CEO al NN Pensii România și are peste 20 de ani de experiență în domeniul serviciilor financiare (sectorul bancar și piata de capital), activând de-a lungul timpului în trezorerie, risk management, corporate finance și investment banking în grupuri financiare internaționale precum ABN AMRO Bank, Erste Bank și Citibank.

Dl. Dan Ștefan este co-fondator Autonom, non-executive board member și profesor de management, fiind un antreprenor pasionat de dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor sustenabile, axate pe învățare, și crede într-un management incluziv, bazat pe autonomie și pe valori.

Dl. Șerban Roman este consultant M&A și vine din zona de capital privat, investiții și due dilligence, cu o activitate de peste 20 de ani în aceste domenii și cu experiență considerabilă în dezvoltarea de strategii, finanțare, pregătirea și execuția procesului de exit și atragere de finanțare pentru companii.

Consultantul autorizat este Cornerstone Communication. 

Auditorul AROBS Transilvania Software S.A este BDO Romania.

Memorandum pregătit pentru admiterea acțiunilor emise de AROBS Transilvania Software SA pe piața AeRO  – Descarcă AICI.

Politica și practica privind dividendele

Politica și practica privind prognozele – în curând

AROBS este acoperită de următorii analiști financiari:

  • Ioana Maier, BRK Financial Group- Raport de inițiere de acoperire disponibil AICI.
  • Bram Buring & Iuliana Ciopraga, Wood & Co – Raport de inițiere acoperire disponibil AICI.
AROBS pentru investitori

Contact IR

Pentru orice întrebări legate de activitatea AROBS Transilvania Software, planurile noastre de piața de capital, precum și relația cu investitorii, vă rugăm să contactați echipa de relații cu investitorii la:

Email: [email protected]
Telefon: +40 754 908 742

Pentru informații actualizate despre prețul acțiunilor AROBS, vă invităm să vizitați profilul nostru pe site-ul Bursei de Valori București.

Bucharest Stock Exchange Listed Company

Newsletter
Investitori

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru pentru a primi update-uri
periodice despre AROBS și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

.