SAS Fleet Tracking oferă soluții personalizate pentru managementul complet al flotei tale auto

SAS Fleet Tracking oferă soluții complete de monitorizare prin o gamă variată de sisteme GPS – monitorizare flotă sau monitorizare în interes personal. Fiecare dintre sistemele noastre GPS sunt adaptate după nevoia clientului în funcție de domeniul său de activitate, de numărul mașinilor din flotă, de tipul de autovehicul sau de alte aspecte asemănătoare.

Experții SAS Fleet Tracking îmbunătățesc constant soluțiile noastre de monitorizare GPS, pe baza feedback-urilor primite din partea clienților. De aceea, grija noastră pentru clienți este un punct cheie în strategia urmărită de noi. Încă din prima zi după înființarea companiei, clienții noștri au beneficiat de un program complet de training și de consultanță.

SAS Fleet Tracking – Prin ce suntem mai buni decât concurența

SAS Fleet Tracking oferă suport, mentenanță și service 24/24 ore 7/7 zile pe săptămână pentru orice fel de impediment. Mai mult, echipa noastră acoperă tot teritoriul României printr-o rețea de service-uri extinsă la nivel național. Montajul, training-ul, mentenanța și orice alte operațiuni sunt efectuate direct în zona clientului, fără a fi necesară deplasarea acestuia.

Pe lângă clasica funcție de localizare GPS a vehiculelor, vă garantăm reduceri de minimum 20% ale costurilor de logistică și transport, concomitent cu o creștere de minimum 30% a livrărilor efectuate cu același parc auto.

Odată cu implementarea sistemului GPS de la SAS Fleet Tracking veți elimina staționările inutile, abaterile de la rutele prestabilite, drumurile în interes personal al șoferilor și consumul excesiv de combustibil, generat fie de un condus agresiv, fie de furturi.
Controlați vehiculele, obțineți analize tehnice și economice, înțelegeți, luați decizii corecte în planificarea activităților viitoare și reduceți costurile generate de flota auto.

SAS Fleet Tracking este parte a AROBS Transilvania Software din 2018.

Mai multe detalii www.alarma.ro

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media