Crește performanța afacerii cu soluții de automatizare inteligentă oferite de AROBS Group

AROBS Group și-a extins portofoliul de servicii software pe piața automatizării inteligente prin Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI) și Machine Learning (ML).

Echipa de +100 experți din partea brandului  Future WorkForce  dezvoltă soluții de automatizare inteligentă care utilizează cele mai recente tehnologii: RPA (UiPath, Microsoft, Celonis, Outsystems) AI și ML. Acestea sunt destinate automatizării sarcinilor repetitive și consumatoare de timp, permițând companiilor să se concentreze pe activități cu valoare strategică semnificativă pentru business. Echipele de specialiști se află în România, Olanda, Belgia, Germania și Marea Britanie.

O soluție de automatizare inteligentă a devenit esențială în business, deoarece organizațiile urmăresc simplificarea operațiunilor și reducerea costurilor, crescând totodată eficiența echipelor din care fac parte. Pentru AROBS Group, tehnologia și serviciile software sunt o parte semnificativă a strategiei de creștere. Dezvoltarea noilor domenii de expertiză prin integrarea companiilor existente care operează în industrii complementare, permite sinergii rapide și eficiente.

Suntem prezenți în Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia și România în Piața automatizării inteligente. 

Punctele forte, resursele și cunoștințele echipei noastre modelează viitorul automatizării și conduce către progresul clienților și partenerilor noștri.

Expertiza noastră

Când ne referim la automatizare inteligentă nu trebuie să ne limităm la o singură tehnologie sau un sistem. Folosind o combinație potrivită de tehnologii, putem crește accelerat valoarea afacerii și avantajul competitiv al clienților și colaboratorilor noștri.

Soluții de automatizare inteligentă create pentru afacerea ta

Potrivit unui studiu realizat de Deloitte, organizațiile se așteaptă să reducă costurile cu 31% în următorii trei ani prin soluții de automatizare inteligentă. Mai mult, studiul evidențiază că o organizație financiară a redus costurile cu 70% folosind combinația potrivită de instrumente de automatizare inteligentă. Având în vedere succesul pe care îl aduc astfel de instrumente în business, echipa noastră ține pasul cu cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta în continuare proiecte de succes.

Robotic Process Automation (RPA) automatizează procesele companiei, permițând desfășurarea operațiunilor fără erori și o funcționare continuă. RPA poate îndeplini diverse sarcini, cum ar fi gestionarea fișierelor, extragerea datelor și trimiterea de e-mailuri. RPA reduce costurile și elimină erorile umane, fiind o soluție rentabilă și ușor de integrat în sistemul companiei. Prin gestionarea sarcinilor repetitive, RPA îmbunătățește mediul de lucru pentru angajați, permițându-le să se concentreze pe activități esențiale, cum ar fi serviciul pentru clienți și dezvoltarea strategică a afacerii.

Folosind Artificial Intelligence (AI), roboții software pot analiza date istorice pentru a pașii pe care îi urmează angajații pentru a îndeplini sarcinile. Pentru a învăța și replica acești pași, robotul software va urmări click-urile, mișcările mouse-ului și acțiunile. Botul poate realiza procesul de îndată ce au fost analizate suficiente date. Utilizarea roboților inteligenți este benefică pentru a executa proceduri care implică procesarea de date nestructurate sau modificări ale parametrilor.

În colaborare cu partenerii noștri, Soroco, putem implementa acum proiecte și mai complexe care evidențiază insight-uri esențiale din interacțiunilor utilizatorilor, combinând Process Mining și Task Mining. Task Mining va extrage automat informații utile din date nestructurate. Pe de altă parte, Process Mining ajută companiile să înțeleagă modul în care oamenii interacționează cu o aplicație, utilizând date din jurnalele de evenimente sau din alte surse, pentru a construi un model al fluxului de activitate în cadrul sistemului.

Studii de caz despre implementarea soluțiilor de automatizare inteligentă

1. Domeniul financiar

Provocările inițiale: În fiecare lună, managerul financiar încărca fișiere într-un instrument BI, care genera rapoarte privind conturile de plată și încasările pentru peste 255 de locații.   

Soluțiile noastre: Procesul este împărțit în două etape. În primul rând, robotul software preia, stochează și încarcă fișiere ERP în instrumentul BI. Un al doilea pas implică trimiterea prin e-mail a fișierelor AR/AP arhivate în toate cele 255 de locații. Ca pas final, managerul financiar primește o confirmare prin e-mail a procesării cu succes.

Concluzii după automatizarea proceselor: Echipa a înlocuit cele șapte zile pe lună petrecute trimițând rapoarte cu activități mai complexe, orientate către business.

2. Supply Chain

Provocările inițiale: Angajații trebuiau să proceseze un număr mare de comenzi zilnice primite prin e-mail. După primirea comenzii, erau nevoiți câteva ore să stea pentru a conecta și a aproba informațiile prin e-mail.

Soluțiile noastre: Solicitările se fac prin adresa de e-mail; un robot software înregistrează cererea și o trimite spre aprobare prin e-mail către departamentul financiar.În cele din urmă, un robot software automat monitorizează e-mailurile de aprobare și respingere și alertează solicitantul atunci când este necesar.

Concluzii după automatizarea procesului: Cu ajutorul instrumentelor de automatizare inteligentă, compania a economisit aproximativ 30 zile de muncă/an/persoană, creând un proces de aprobare mai simplu și răspunzând prompt la solicitările primite.

3. Asigurări

Provocările inițiale: Clientul era nevoit să proceseze 300 de dosare de reclamație în fiecare zi. Activitatea era îndeplinită de 6 angajați, fiecare dosar necesitând, în medie, 11 minute pentru a fi prelucrat, ceea ce a generat procese repetitive și consumatoare de timp. Procedura implica schimburi multiple de ecran, citirea documentelor și informații structurate cu reguli predeterminate.

Soluțiile noastre: Am oferit utilizarea roboților de tip unattended, care timp de 4 ore pe zi au funcționat pentru a colecta date. Aceștia validează și monitorizează dacă au existat erori în afara orelor de lucru standard, permițând angajaților să rezolve probleme cheie și situații complexe în timpul zilei de lucru.

Concluziile finale după automatizarea procesului: Utilizarea de noi angajați digitali a redus timpul mediu de prelucrare a unui document de la 11 minute până la 1,7 minute/tranzacție, atingând un nivel de automatizare inteligentă pentru acest proces de 95%.

4. Bancar

Provocările inițiale: Fiecare comandă dura 5 minute pentru procesare, ceea ce însemna, la 200 de comenzi/zi, 1000 de minute, adică peste 16 ore.

Soluțiile noastre: Pentru a rezolva problema, am propus utilizarea roboților de tip attended care pot rula la cerere. Angajații trebuia doar să introducă ID-ul comenzii ca declanșator pentru ca robotul să înceapă să funcționeze.

Concluzii finale după automatizarea procesului: Automatizarea procesului a avut ca rezultat confirmarea și expedierea mai rapidă a comenzilor, creșterea capacității de lucru după reducerea timpului mediu de manipulare, 99% din efort fiind automatizat.

Călătoria noastră în furnizarea soluțiilor de automatizare inteligentă a început în 2018 cu CoSo by AROBS.  

Călătoria CoSo a început ca o mică companie de dezvoltare de software, care a devenit o mare putere în industrie. Cu un portofoliu remarcabil de clienți care cuprinde logistică, finanțe, resurse umane și supply chain, CoSo a oferit rezultate excepționale în domeniul automatizării inteligente. În 2018, CoSo s-a alăturat grupului AROBS.

Expertiza noastră oferă clienții suport și posibilitatea să atingă noi culmi, deschizând noi oportunități. Îi sprijinim în optimizarea timpului și a efortului prin furnizarea unei soluții complete de automatizare a afacerii. Cu mai mult de 27 de ani cu experiență în dezvoltarea de software, CoSo by AROBS are o echipă foarte calificată de experți RPA în Țările de Jos și Belgia.

Echipa de Automatizare Inteligentă din cadrul AROBS Group a crescut acum cu peste +100 de specialiști.

În urma preluării grupului Future WorkForce Global (FWF) din Cluj-Napoca, specializat în furnizarea de soluții de automatizare a proceselor de afaceri, echipa noastră de specialiști în automatizare s-a extins cu 100+ de colegi.

Citește mai multe despre achiziție aici.

Echipele CoSo și FWF au fost integrate rapid și acum își desfășoară activitatea sub brandul Future WorkForce. Acest pas a propulsat sinergiile dintre companii și ne-a permis să combinăm punctele forte, resursele și cunoștințele echipelor noastre, rezultând o capacitate excepțională de a oferi soluții de top clienților noștri. Citește mai multe despre integrare în anunțul oficial aici. 

Prin utilizarea corectă a resurselor tehnice, afacerile pot înflori la fiecare pas. Suntem specializați în dezvoltarea de soluții de automatizare inteligentă folosind tehnologii precum Machine Learning, Artificial Intelligence și Robotic Process Automation. 

Ne propunem să aducem afacerea ta la potențialul maxim, de aceea, specialiștii noștri te vor asista la fiecare pas al procesului în înțelegerea și identificarea celor mai potrivite soluții de automatizare pentru afacerea ta. 

Odată ce productivitatea și volumul de muncă sunt optimizate, putem începe să planificăm următorii pași.

Folosim RPA, AI și Machine Learning pentru a automatiza procedurile de afaceri.

Echipa de noastră te va ajuta să gestionezi forța de muncă digitală, să dezvolți o activitate rezilientă în fața posibilelor erori, să gestionezi riscurile și să găsești noi oportunități de automatizare inteligentă.

Citește cele mai noi postări pe blog

Urmărește-ne pe social media

SCRIE-NE UN MESAJ!