IOT

IoT – Sisteme Home Automation și soluții Building Monitoring

Un sistem IoT de home automation sau building monitoring îmbunătățește considerabil condițiile de siguranță și eficiență atât acasă, cât și la birou. Prin urmare, să dezvoltăm sisteme IoT inteligente a devenit o valoare de bază care ne definește expertiza de peste 10 ani în găsirea soluțiilor perfecte pentru clienții noștri.

Suntem constant conectați la nevoile umane firești și tindem mereu spre crearea și implementarea unor sisteme complexe care să vină în întâmpinarea lor. Totodată, integrăm în proces experiența noastră și cele mai noi tehnologii.

Ca urmare, proiectele noastre IoT includ dezvoltarea de sisteme și aplicații software pentru clienți din toată lumea.

Suntem constant conectați la nevoile umane firești și tindem mereu spre crearea și implementarea unor sisteme complexe care să vină în întâmpinarea lor.

Dacă doriți consultanță de specialitate pentru proiectul dumneavostră, trimiteți-ne mesaj!

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116

De ce AROBS pentru sisteme IoT:

Expertiză în industrie

Avem o viziune complexă asupra nevoilor tale datorită experienței dobândite în domeniu. Mai mult decât atât, ne concentrăm pe obținerea rezultatelor prin dezvoltarea de soluții IoT inovative, sigure și eficiente, orientate către o experiență cât mai bună a user-ului.

Siguranță

Când vine vorba de funcționalitatea unui sistem de home automation sau building monitoring, totul este conceput și personalizat pentru business-ul tău, dar mai ales pentru siguranța și securitatea vieții. Cu alte cuvinte, acestea sunt priorități de bază în procesul de dezvoltarea soft-ului.

Eficiență

Sistemele IoT create de AROBS sunt intuitive, user friendly datorită limbajului familiar, al interfețelor și proceselor optimizate. Cu toate acestea, deși expertiza noastră este predominantă în crearea de sisteme și arhitecturi pentru home automation și building monitoring, furnizăm soluții IoT eficiente pentru diverse nișe de business.

Produse create

Aplicație forestieră

Platforma oferă un sistem de management al mediului centralizat și o interfață user friendly pentru funcții variate ale planning-ului forestier. Spre exemplu, soft-ul oferă cloud-based data, servicii de colaborare și automatizare a workflow-ului pentru companii forestiere mici și mijlocii din Finlanda. Drept rezultat, soluțiile oferite îmbunătățesc eficiența și oferă o mai bună vizibilitate și control la fiecare stadiu al lemnului exploatat în ciclul său de viață. Asta se desfășoară încă din stadiul de tăiere până la achiziția de teren și livrarea produsului.

Termostat inteligent

O aplicație care se poate descărca online și care-ți oferă posibilitatea să controlezi temperatura în interiorul casei prin intermediul smartphone-ului. Dispune de control manual, local dar și de la distanță. Poate gestiona mai multe termostate localizate chiar și în corpuri de clădire diferite datorită funcției de geo-localizare. Include de asemenea un dispozitiv de înlocuire pentru termostatul vechi.

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media