AROBS Professional Services – consultanță pentru extinderea competențelor de livrare a proiectelor IT

De ce să angajezi? Experții tăi IT sunt la AROBS Professional Services!

AROBS a creat o nouă direcție strategică – consultanță în extinderea competențelor de livrare a proiectelor IT prin
completarea echipelor interne.

Serviciul de consultanță nou lansat vine în întâmpinarea nevoilor companiilor din România care dezvoltă și livrează cu echipe proprii produse și aplicații de tehnologie interne și, deseori, se găsesc în situația de a adăuga acestor echipe expertiză externă mai greu de identificat în mod direct, prin procesele curente de recrutare.

Practic, partenerii noștri își vor mări echipa IT internă cu experți în dezvoltare software, Robotic Process Automation, arhitectură de sistem sau testare, iar aceștia vor completa deficiențele de competențe ale personalului companiei. Practic, putem oferi consultanță pe orice tip de tehnologie pentru orice tip de proiect IT.

AROBS Professional Services oferă consultanță în identificarea resurselor de expertiză optime pentru completarea echipelor clientului, oferind sprijin pe întregul parcus al procesului.

Serviciul de consultanță creat pentru a răspunde nevoilor companiei tale

Față de procedurile clasice de recrutare, AROBS Professional Services oferă mai multe avantaje care pot eficientiza activitatea clienților:

  • Consultanță tehnică de la arhitectura de produs până la testare pentru alegerea celor mai bune tehnologii.
  • Pre-validare tehnică a specialiștilor pentru extiderea competențelor de livrare.
  • Economie de timp: coordonatorul proceselor tehnice și de inovare din companie se poate dedica în mai mare măsură proiectului pe care îl dezvoltă.
  • AROBS Professional Services face parte din AROBS, companie aflată în topul celor mai importante firme de IT din România, cu o echipă de aproape 1000 de specialiști în cele mai dinamice tehnologii și cu +20 de ani de experiență în domeniu.
Cauți specialiști IT pentru extinderea competențelor de livrare în proiecte IT?

De foarte multe ori, proiectele de dezvoltare software necesită expertiză nișată sau foarte specifică care, în majoritatea cazurilor, lipsește în cadrul companiei dezvoltatoare. AROBS Professional Services pune la dispoziția partenerilor resurse de expertiză foarte bine pregătite care pot fi integrate rapid în echipe și în procesul de dezvoltare.

Extinderea  competențelor de livrare a proiectelor IT este bine cunoscut în industria IT și apreciat ca unul dintre modelele foarte eficiente pentru dezvoltarea și livrarea proiectelor IT. AROBS poate intermedia trei tipuri de proceduri de extindere a echipei, care, la rândul lor, pot fi combinate sau extinse cu un alt model.

Echipe de proiect

Echipele preiau cerințele proiectului IT care trebuie
dezvoltat și le transformă într-un produs funcțional


Extinderea competențelor interne

Vom crea, împreună cu partenerul, o echipă care să sprijine dezvoltarea și livrarea proiectelor IT. Consultanții AROBS vor fi resurse ale clientului și sunt gestionați de acesta.


Resurse speciale pentru perioadele de vârf


Perioadele de maximă încărcare necesită resurse foarte specializate pentru livrarea în timp optim al produselor. AROBS vă va ajuta să respectați termenele și să rezolvați probleme dificile legate de dezvoltarea proiectului IT fără să fie nevoie de schimbarea structurii de proces.

Schimbările recente la nivel global au accentuat tendința de a implica în proiecte IT echipe sau specialiști în regim remote, iar cu sprijinul AROBS Professional Services resursele necesare pentru extinderea capacității de livrare interne sunt, acum și mai ușor accesibile, pentru că distranța nu mai este o problemă. 

Vă vom oferi consultanță pentru alegerea soluției optime.

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media