Monitorizarea flotei auto cu SkyShield

SkyShield vine în completarea produsului nostru TrackGps, disponibil în Ungaria din anul 2011, cu o gamă largă de servicii de monitorizare a flotei auto. SkyShield oferă device-uri și aplicații pentru persoane fizice, care după instalare, permit aflarea locației în timp real a dispozitivului GPS.

În anul 2018, din dorința de a furniza soluții complete și complexe de management al flotei auto, filiala AROBS Pannonia semnează un acord privind preluarea SkyShield Ungaria, o companie cu un portofoliu de 200 de clienți și 1200 de vehicule monitorizate. După o experiență de peste 7 ani în furnizarea de soluții de telematică și telemetrie, AROBS Pannonia se află în top 10 companii din domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă auto din Ungaria.

Beneficiile SkyShield:

  • Sistem de urmărire GPS prin satelit 24h
  • Identificarea poziției mașinii și posibilitatea achitării taxelor prin sistemul electronic toll collect
  • Monitorizarea rutelor ș a vitezei de deplasare
  • Verificarea timpul de lucru și de pauză și comportamentul conducătorilor auto
  • Monitorizarea consumului de combustibil prin afișarea acestuia și grafice care arată nivelul combustibilului existent
  • Verificarea temperaturii încărcăturii
  • Mentenanța autovehiculului prin notificări referitoare la schimbul de ulei sau cauciucuri
  • Optimizarea rutelor

Localizarea și urmărirea prin GPS

Permite aflarea locației în timp real a acestui dispozitiv. Funcționează cu o cartelă SIM și este dotat cu funcții multiple, cum ar fi, buton de panică, SMS, buton SOS, determinarea zonei geografice (poligon sau cerc), memorie internă și la cerere, apeluri vocale.

Monitorizarea copiilor prin aplicația GpsGate Tracker de la SkyShield

Acest serviciu vine în ajutorul părinților și este foarte ușor de folosit. O singură aplicație trebuie instalată pe telefonul mobil al copilului, iar mai apoi, utilizând semnalele din satelit, telefonul trimite locația exactă a copilului care poate fi verificată pe hartă și urmărită în timp real.

AROBS Pannonia este filiala AROBS Transilvania Software iar prin achiziția SkyShield face un pas important în a deveni unul dintre cei mai mari jucători pe piața de monitorizare flotă auto din Europa Centrală și de Sud-Est.

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media