Cum sună o carieră la AROBS?

Mai mult decât o echipă. Comunitate. Prieteni. Parteneri.

Alege să faci parte dintr-o echipă care e mult mai mult decât oricare altă echipă.

Alege să faci parte dintr-o cultură în continuă dezvoltare, și dintr-un parteneriat pe termen lung.

Înființată acum mai bine de 23 de ani, AROBS continuă să crească de la an la an. Am învățat că schimbarea este singura constantă. Credem că adaptabilitatea și evoluția continuă este modul în care abordăm cel mai bine provocările care apar la tot pasul.  

Mediul de lucru a căpătat noi înțelesuri, dar scopul nostru comun rămâne neschimbat.

Astfel, #AROBS continuă să fie un spațiu de incluziune și implicare în care evoluția membrilor echipei noastre reprezintă sursa de reziliență în vremuri fără precedent.

Suntem mândri ca suntem #MoreThanJustATeam.

Am construit o comunitate care încurajează creșterea, creează un spațiu menit să faciliteze implicarea și munca în echipă, dar în același timp, suntem deschiși către nou: noi talente, noi idei, noi procese.

Am construit cadrul pentru colaborare optimă între colegi, la birou, de acasă și dincolo de orele de muncă.

Și, nu în ultimul rând, am construit parteneriatul, prin care ne aliniem valorile comune ale echipei noastre cu direcțiile strategice ale companiei, în scopul dezvoltării.

Îndrăznește să încerci experiența AROBS!

Un program pentru oricine: de la intern, dezvoltator de software sau manager de proiect, până la Business Group Manager– nu-i așa că sună promițător? AROBS este un exemplu real de evoluție și consecvență. Programul nostru Rising Star susține potențialul fiecăruia și investește în dezvoltarea ta, pentru că suntem #MoreThanJustATeam. Suntem aici pentru a te susține în călătoria către cea mai bună versiune a ta.

AROBS Transilvania Software se numără printre puținele companii cu capital 100% românesc din IT care sunt listate pe piața AeRo la Bursa de Valori București și care oferă un Plan de Acțiuni, acesta fiind integrat din noiembrie 2021 în pachetul de beneficii pentru angajații companiei. Toți angajații care rămân în cadrul companiei și au cel puțin un an de activitate pot beneficia de opțiuni privind acțiuni gratuite oferite de companie.

Să faci parte din echipa noastră vine cu un pachet consistent de beneficii care se aplică pe tot parcursul anului. De la cafea gratuită la pachete de bun venit, sau cadouri aniversare, până la pachete speciale de Crăciun, sau oferte de călătorie și reduceri la produse, evenimente speciale, cursuri gratuite de gătit, evenimente de tip beer nights, jocuri de echipă sau team building, excursii all-inclusive la schi și multe altele.

Alege să faci parte din #MoreThanJustATeam

Construiește-ți cariera în cadrul AROBS. Fă parte dintr-o cultură a implicării și a educării continue, născută în inima Transilvaniei, ancorată în soiritul local și european, care pune preț pe comunitate, dezvoltare și munca bine făcută.

Locul de muncă reprezintă o componentă importantă a vieții noastre. De aceea ne bazăm pe comunicare și sprijin constant. Ne străduim să creăm oportunități de creștere și să facem față provocărilor împreună. Cu toate acestea, încurajăm echilibrul între viața profesională și cea personală, de care avem nevoie cu toții.

În AROBS, a face parte din #MoreThanJustATeam înseamnă a avea o perspectivă reală și completă de dezvoltare. Aici vei avea ocazia să îți dezvolți noi abilități profesionale, să îți extinzi propriul set de cunoștințe, dar totodată să îți urmezi și pasiunile personale. Iar pentru asta, noi îți vom oferi susținerea de care ai nevoie.

Colegii îți pot deveni prieteni, iar compania poate fi pentru tine mai mult decât un simplu angajator, pentru ca poți deveni partener.

Suntem prezenți în mai multe orașe din România, precum Cluj-Napoca, Târgu Mureș, București, Oradea, Arad, Timișoara, Baia Mare, Suceava, Iași. Intenționăm să ne extindem orizonturile în ecosistemul industriei IT din comunitățile mai mici, oferind-le acestora oportunități de angajare, prin construirea unei mentalități orientate către evoluție prin cu ajutorul tehnologiei.

De asemenea, ne poți contacta la birourile noastre din întreaga lume, în țări precum Republica Moldova, Ungaria, Țările de Jos, Belgia, Germania sau Indonezia.

Dacă ești în căutarea unui mediu de lucru satisfăcător, unde împreună putem fi #MoreThanJustATeam, și unde îți poți descoperi și dezvolta pe deplin potențialul propriu, prin a te alătura echipei AROBS!

puzzle cariere

Te gândești la un prieten pe care să îl recomanzi?
Am aprecia! Doar introdu-i adresa de e-mail și noi îl vom contacta!

Recomandă AROBS unui prieten

Facebook
LinkedIn
Email

Îndrăznește să faci parte din #MoreThanJustATeam!

#Comunitate

Suntem strâns conectați în comunitate prin contribuția noastră și cu energie de neoprit În AROBS, te simți încrezător să-ți urmezi propriile pasiuni profesionale și personale; Ne adaptăm la noi perspective și maximizăm oportunitățile care vor apărea în viitor.

#Prieteni

Suntem o echipă de peste 900 de angajați si ne dorim o cultură incluzivă – compania deține șapte birouri naționale, șase sucursale internaționale, și te asigurăm că nu ne vom opri aici; În continuare rămânem conectați unii cu alții și participăm la evenimente interne, sportive sau inițiative de caritate; Cel mai important aspect e acela că ne tratăm reciproc în mod egal, construind o cultură în care considerăm că vocea tuturor este necesar a fi auzită.

#Parteneri

Ne place să ne considerăm partenerul tău de încredere care îți poate oferi susținerea de care ai nevoie în evoluția carierei tale, dar și în mediul de afaceri; Astfel, te încurajăm și contribuim la construirea celei mai bune versiuni ale fiecăruia Cel mai important lucru este că ne dorim ca tu să faci parte din companie ca partener, nu doar ca simplu angajat.

Îndrăznește să faci parte din #MoreThanJustATeam! Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul.

 

#WFH ne-a schimbat perspectivele, dar și rutinele.

Prietenii noștri de la Epic Show ne-au ajutat să expunem, într-o notă plină de umor, cele mai epice momente în care #WFH ne-a surprins râzând.

#AROBS #WorkFromHome

 

Unele lucruri rămân doar legende urbane.

Altele sunt doar mITturi.

Rulează videoul

Suntem #MoreThanJustATeam! 

Prin încărcarea CV-ului tău, declari că ai citit și acceptat termenii de Candidate Privacy Policy.

Transmițând informații prin website-ul nostru, confirmi explicit că ești interesat de a deveni angajat al AROBS Transilvania Software. Prin urmare, furnizezi voluntar date personale pentru a fi utilizate în scopuri de recrutare. Nu vom comunica sau dezvălui date personale către terțe părți neautorizate și datele tale vor fi utilizate exclusiv în scop de recrutare.