AROBS se alătură comunității clujene pentru campania Biletul de Sănătate

Proiectul Biletul de Sănătate arată încă odată că cele mai puternice inițiative implică cel puțin trei părți: comunitatea, administrația publică și mediul privat. Astfel, AROBS Transilvania Software, printre puținele firme de software development cu capital 100% românesc, deschide seria parteneriatelor private din Cluj care susțin continuarea proiectului Biletul de Sănătate.

Biletul de Sănătate

Biletul de Sănătate este un proiect creat de SportsFestival în colaborarea cu Primăria Cluj-Napoca care are ca și obiectiv principal susținerea unei vieți mai sănătoase prin mișcare. Partea inovatoare este modalitatea de a convinge publicul din Cluj-Napoca să facă mai mult sport.

Oricine reușește să execute 20 de genuflexiuni are un bilet de autobuz garantat. Astfel, nu doar se încurajează transportul în comun, ce contribuie la reducerea poluării, ci se și stimulează conștientizarea importanței mișcării.

Stația de Sănătate

După testarea inițiativei prin programul pilot rezultatele au fost surprinzătoare. S-au emis peste 13.500 de bilete de sănătate, echivalentul a 270.000 de genuflexiuni. Încurajat de succesul inițiativei pilot, primăria a decis să prelungească proiectul până la sfârșitul anului 2020.

Stația de Sănătate s-a instalat în centrul Clujului, lângă stația de bus Memorandumului Sud, iar biletele de autobuz, redenumite, biletele de sănătate, pot fi „câștigate” zilnic între orele 05.00-23.00.

AROBS deschide seria parteneriatelor private pentru Biletul de Sănătate

Contravaloarea biletelor este suportată de AROBS în perioada 15-31 octombrie, iar această colaborare reprezintă doar o mică parte din proiectele sportive, cu deschidere la publicul larg, susținute de AROBS, de-a lungul timpului.

“Este o inițiativă care completează în mod fericit inițiativele legate de sport și stil de viață sănătos pe care le susținem. Anul 2020 a fost foarte sărac în evenimente sportive, iar AROBS și-a îndreptat eforturile financiare înspre a sprijini instituțiile medicale din toate județele unde avem sedii și echipe. Biletul de sănătate este un proiect care atrage clujenii să facă sport într-un mod distractiv, în mijlocul orașului. Nu e un semi-maraton sau un triatlon, aproape oricine poate face 20 de genuflexiuni și să călătorească eco și gratuit prin Cluj-Napoca.” – a declarat, al nostru, Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS.

AROBS, firma înființată de mai bine de 20 de ani în inima Clujului continuă să se implice în proiecte comunitare, în ciuda dificultăților vremurilor actuale.

Biletul de Sănătate este o mândrie pentru toți clujenii, însă AROBS nu se implică doar în proiecte inovatoare din Cluj. Firma cu aproape 1000 de angajați la nivel internațional, colaborează continuu cu organizații și instituții educaționale în toate sediile din România: Cluj, Arad, Baia-Mare, Târgu Mureș, Iași, Suceava și București.

Dacă treci prin Cluj, hai și tu la Stația de Sănătate!

 

Pentru consultanță, lasă un mesaj!

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media