FPA și Soroco au format un parteneriat pentru a integra Soroco Scout, o platformă care mapează și analizează munca angajaților până la cele mai mici detalii, în soluțiile lor de afaceri. Acest parteneriat va prezenta un ajutor în rândul clienților pentru a identifica ariile ineficiente în sarcini și procese, folosind informații bazate pe date pentru a automatiza operațiunile de afaceri, pentru a obține rezultate mai bine direcționate și pentru a sprijini transformarea digitală.

Soroco ScoutTM vizează nevoile întreprinderilor. Are 1000 de utilizatori în fiecare companie. Nu necesită o integrare specială, protejează confidențialitatea utilizatorilor și este în conformitate cu GDPR-ul. Scout descoperă modele de lucru pentru fiecare echipă și sugerează mijloace de optimizare pentru maximizarea rentabilității investiției. Este construit în mod nativ în cloud și poate fi folosit în PaaS (platformă ca serviciu) și SaaS(software ca serviciu). Soroco a fost numit recent liderul de piață de către Everest’s Task Mining Products PEAK Mathrix(r) Assessment 2022.

FastPathAutomation are peste 26 de ani în dezvoltarea de software și capabilități de automatizare inteligentă, cu o vastă experiență în logistică, aprovizionare, servicii bancare și financiare. FPA va adăuga tehnologia Soroco la beneficiile sale pentru a oferi soluții mai bune pentru clienții Benelux.

Soroco

Soroco a dezvoltat primul portal de grafice de lucru din lume, o arhivă de experiențe digitale împărtășite din munca noastră zilnică. Pornind de la realitatea că marea cantitate de date de întreprindere disponibilă nu este accesibilă și prost documentată, Scout, produsul reprezentativ pentru Soroco, oferă perspective structurate aproape în timp real, ajută întreprinderile în călătoria lor de transformare. Spre deosebire de alte soluții, Soroco Scout este o singură sursă de adevăr. Soroco este o companie deep-tech cu peste 40 de brevete în SUA și Europa, lucrând cu clienți din peste 30 de țări, printre care se numără și companii din clasamentul Fortune 500.

Puteți accesa www.soroco.com pentru mai multe informații despre modul în care ajutăm echipele prin intermediul platformei noastre Soroco Scout.

Echipa CoSo by AROBS are o expertiză ridicată în automatizarea inteligentă prin RPA și automatizarea afacerilor. CoSo by AROBS este o companie de dezvoltare de software cu înaltă calificare în automatizarea proceselor și TMS.

CoSo intenționează să își mărească cota de piață în automatizarea inteligentă, capacitatea sa de a furniza servicii companiilor de logistică din Belgia și Olanda și expertiza sa în automatizare pentru sectorul asigurărilor. CoSo este membru al Grupului AROBS din 2018. Mai multe despre FPA fastpathautomation.com.  

Despre AROBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software este cea mai mare companie românească de tehnologie listată la Bursa de Valori București. AROBS este un furnizor de servicii și soluții software în diferite industrii. Există aproximativ 70 de parteneri pentru linia de servicii software în America și Europa și peste 10.000 de clienți pentru liniile de produse software în Asia și Europa. AROBS are 11 birouri în România și opt birouri internaționale. Peste 950 de colegi, colaboratori și parteneri AROBS lucrează pentru a construi soluții pentru viitorul industriei auto, aerospațială, medicală, maritimă, IoT, Fintech și turism.

Aflați mai multe despre AROBS: arobs.com