Infobest Group se alătură AROBS

AROBS Transilvania Software a finalizat achiziția grupului Infobest, o companie specializată în dezvoltarea de soluții software personalizate, cu birouri în Timișoara și Leverkusen, Germania. În urma finalizării tranzacției, Grupul AROBS își va consolida prezența în partea de vest a României și intenționează să își extindă prezența în Germania.

„Astăzi, am finalizat cea de-a zecea tranzacție de M&A după listarea acțiunilor AROBS la Bursa de Valori București. Perspectivele excelente ale Infobest și obiectivul nostru de a ne consolida poziția în Germania și în regiunea mai largă DACH au fost factori cheie în finalizarea acestei tranzacții. Suntem încântați de potențialul de a ne extinde capacitățile tehnologice și portofoliul de clienți. Împreună cu echipa condusă de Yvonne AbstoßBecker și Christian Becker, putem atinge realizări noi prin valorificarea sinergiilor noastre în domeniul automotive și telecom și prin furnizarea de soluții software complexe pentru o piață tehnologică din ce în ce mai sofisticată”, a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS.

Înființată în 1995 în Pulheim, Germania, de către antreprenorii Yvonne Abstoß-Becker și Christian Becker, Infobest a cunoscut o creștere substanțială de-a lungul anilor. În anul 2000, compania s-a extins prin deschiderea unui birou în Timișoara. În prezent, Infobest are peste 100 de experți în dezvoltarea de soluții software personalizate pentru diverse industrii, cum ar fi industria auto, producție, comerț electronic, telecomunicații, finanțe, media și comunicații. Infobest oferă servicii complete care acoperă întregul ciclu de viață al aplicațiilor, de la analiza de business și arhitectură, la design UX, dezvoltare, testare și mentenanță. Infobest deține o poziție puternică pe piața DACH, menținând relații pe termen lung cu o bază diversă de clienți, care se întinde de la firme de dimensiuni medii la corporații multinaționale, inclusiv lideri globali din sectoarele auto, telecomunicații și producție.

„Suntem încântați să finalizăm această tranzacție și să devenim parte din Grupul AROBS. Echipele ambelor părți au depus eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple și există un angajament deplin de a ne uni forțele și de a face din această etapă un nou capitol de succes în istoria noastră. Faptul de a fi acum susținuți de o sursă de talente mult mai mare, cu o experiență excelentă și relevantă, și de a o combina cu accesul nostru puternic pe piața din Germania, deschide noi oportunități extraordinare pentru ambii parteneri”, au declarat Yvonne Abstoss-Becker și Christian Becker. Aceștia vor continua să fie managing directors ai companiei în perioada de tranziție.

Despre Infobest

Infobest este o companie care dezvoltă soluții software personalizate, cu o echipă de peste 100 de persoane și birouri în Timișoara și Leverkusen, Germania. Compania este specializată în dezvoltare software, QA și testare, suport IT B2B, design web și grafic, soluții IoT, soluții cloud, inclusiv migrarea în cloud și managementul identității în cloud, precum și dezvoltare pentru Big Data. Specialiștii Infobest folosesc diverse tehnologii backend și frontend, inclusiv Java, Microsoft .NET, Python, PHP, Node.js, Angular, JavaScript, Vue.js, React, Next.js, C++, iOS, Python, C#, Android și Xamarin. Infobest oferă soluții complexe pentru diverse industrii, cum ar fi comerțul electronic, producția, industria auto, telecomunicațiile, finanțele, precum și media și comunicațiile, acoperind întregul ciclu de viață al unei aplicații, de la analiza de afaceri, proiectarea arhitecturii și UX, până la dezvoltare, testare și întreținere.

Mai multe despre Infobest: www.infobest.ro

Urmărește-ne pe social media