Cum sună o carieră la AROBS?

AROBS Transilvania Software a luat naștere în inima Transilvaniei, preluând spiritul și cultura locală care îmbrățișează oamenii, comunitatea, dezvoltarea și principiile lucrului bine făcută.

Petreci opt ore sau chiar mai mult în decursul unei zile la birou, prin urmare locul de muncă este o parte importantă a vieții tale. Din acest motiv, scopul nostru este să te conectăm la cele mai potrivite oportunități de creștere și dezvoltare și cele mai interesante provocări, încât să merite fiecare minut. Toate acestea, în timp ce îți stăm alături la fiecare pas și te sprijinim să-ți găsești echilibrul viață personală – job.

La AROBS poți să-ți pui în valoare atât abilitățile profesionale cât și pasiunile tale. Vei găsi aici locul unde colegii tăi pot deveni prietenii tăi și ziua de luni poate deveni cea mai bună zi a săptămânii. Ne poți găsi în mai multe orașe ale țării precum Târgu Mureș, București, Baia Mare, Suceava, Iași, comunități în care am găsit locul potrivit să creăm oportunități de dezvoltare, prin crearea de joburi noi și prin deschiderea unei uși către un nou ecosistem: industria IT. 

Înafara granițelor țării poți contacta unul dintre birourile noastre din Republica Moldova, Ungaria, Olanda, Belgia, Germania sau Indonesia.

Dacă jobul a devenit mai mult pentru tine decât un interval de 9-17 și îți cauți locul, la noi poți găsi ceea ce cauți.

Îndrăznește să încerci experiența AROBS!