MonePOS, soluție rapidă de plăți contactless pentru serviciile de mobilitate

AROBS Transilvania Software a lansat o soluție de plată contactless, MonePOS. Fiind o soluție mPOS, aceasta se adresează industriilor de mobilitate precum taximetrie, curierat, food delivery și nu numai.

 Cu o experiență de peste 22 de ani în tehnologie și în optimizarea afacerilor, AROBS Transilvania Software lansează o soluție de plată contactless, MonePOS. Această soluție aduce mai multe elemente de noutate pe piața din România: MonePOS, un dispozitiv de dimensiuni reduse, care se interconectează direct cu dispozitive diverse, și prin care plata se efectuează în doar 10 secunde. 

MonePOS este deja lansat în Cluj-Napoca și în centrele urbane importante din țară, pentru serviciile de taximetrie, pentru început. 

MonePOS este deja folosit de furnizorii de servicii de mobilitate din mai multe centre urbane, în special din sectorul de taximetrie

În ultimele luni, soluțiile de mobilitate pentru plăți au devenit din ce în ce mai importante, la nivelul consumatorilor având loc o schimbare accelerată de perspectivă asupra importanței plăților contactless. Pe lângă evidentele beneficii de protecție și igienă pentru operatori și clienți, MonePOS vine în sprijinul digitalizării complete a operațiunilor pentru companiile din mai multe industrii: transport persoane, taximetrie, FMCG, livrări, practic, orice tip de afacere a cărui activitate poate fi îmbunătățită prin plăți contactless.

Soluția MonePOS este certificată Visa și Mastercard, prin relația noastra cu partenerul Banca Transilvania.

Care sunt beneficiile MonePOS?

MonePOS aduce valoare adăugată companiilor utilizatoare din mai multe perspective:

  • Efectuarea de plăți fără contact.
  • Orice plată durează doar 10 secunde.
  • Se integrează direct cu alte soluții software și hardware.
  • Folosește un aparat de dimensiuni reduse (mPOS MP200 de la Castles Technology).
  • Eficientizează și flexibilizează modalitățile de plată.
  • Aplicație mobilă ușor de instalat și utilizat.
 

De ce este MonePOS diferit față de alte pos-uri sau mPOS-uri din piață?

Soluția MonePOS se integrează ușor și rapid cu alte soluții software sau hardware, fără a mai avea nevoie de alte dispozitive intermediare.

Conectare prin:

  • Bluetooth
  • WiFi
  • USB.
MonePOS 1
Soluții hardware și software pentru plăți
Puterea unui business sta în adaptabilitatea acestuia. Armonizarea tuturor sistemelor vitale pentru a lucra împreună, determină o maximă profitabilitate. Pentru multe companii, eficientizarea proceselor începe cu un sistem de plată integrat.
De ce avem nevoie de aceste soluții?
Sistemele integrate de plată includ soluțiile hardware și software necesare pentru acceptarea plăților în condiții de siguranță și securitate. Plățile sigure și fiabile, care păstrează confidențialitatea și integritatea datelor, sunt esențiale pentru protejarea afacerii și a încrederii clienților. MonePOS înglobează atât partea de hardware care facilitează tranzacția, cât și partea de software care asigură siguranța plăților.
Previous slide
Next slide

De ce MonePOS by AROBS?

MonePOS by AROBS este o nouă soluție de plată contactless, care constă în interconectarea directă a unui dispozitiv POS de dimensiuni reduse cu sistemele de taxare, prin intermediul căruia orice plată se efectuează în doar 10 secunde.

MonePOS este soluția modernă și accesibilă, care sprijină procesul de digitalizare completă a operațiunilor desfășurate în companii din diverse industrii.

Misiunea noastră este de a pune inovația și cele mai noi tehnologii la dispoziția companiilor care doresc să eficientizeze și să flexibilizeze modalitățile de plată. Cu ajutorul MonePOS, ultilizatorii au la dispoziție o modalitate rapidă de a efectua orice plată.

MonePOS pentru taximetrie

În ziua de azi, când sănătatea și siguranța tuturor primează, multe companii, chiar și de taximetrie, au fost nevoite să schimbe modul în care se raportează la business. Chiar dacă și anterior metoda de plată cu cardul prin POS era folosită la scara largă, soluțiile de mobilitate pentru plăți s-au impus in special în această perioadă datorită îndemnului de a folosi cât mai puțin bancnotele. Astfel, companiile s-au aliniat acestui trend, făcând plata cu cardul mai ușoară pentru clienți.

În acest moment, nu există nici un motiv pentru care clienții unei companii de taxi să nu aibă posibilitatea să achite orice călătorie cu cardul bancar. De aceea, companiile de taxi trebuie să pună la dispoziția călătorilor o modalitate integrată, privată și sigură de a plăti orice călătorie cu cardul. Privind în perspectivă, această simplă modalitate de a plăti orice călătorie cu cardul, poate schimba modul în care călătorii se raportează la mersul cu taxi-ul. Știind că pot să achite rapid călătoria, ultilizatorii nu vor mai petrece timp căutând mașini disponibile pe aplicațiile de taxi, ci pur și simplu vor lua orice mașină din stand și vor merge acolo unde au nevoie.

Succesul oricărui business este dat de satisfacția clientului. Implementarea unui sistem de plată cu cardul precum MonePOS by AROBS, oferă o mare șansă. Aceea de a nu mai pierde timp, bani și clienți. Cu MonePOS orice plată durează doar 10 secunde.

Știai că anual sunt tăiați peste 8.500.000 de copaci pentru tipărirea bonurilor de hârtie?
90% dintre acestea nu ajung la punctele de reciclare, ci la coșurile de gunoi. Poți contribui la reducerea numărului de copaci tăiați utilizând tehnologia.
Acum nu mai ai nevoie de bon tipărit.

Partenerii MonePOS

Digitalizarea operațiunilor, atât în companiile din mediu privat, cât și în cele din domeniu public, a creat necesitatea dezvoltării unor produse care să faciliteze implementarea proceselor digitale. MonePOS a apărut ca urmare a procesului de modernizare a soluțiilor de mobilitate pentru plăți.

În colaborare cu Banca Transilvania, AROBS a creat soluția MonePOS, care poate fi utilizată de furnizori de servicii din multe domenii de activitate.

În ceea ce privește domeniul serviciilor de mobilitate precum cele de taximetrie, implementarea unei astfel de soluții este ușoară și eficientă. În orice demers, este nevoie de parteneriate puternice, bazate pe încredere și ajutor reciproc. AROBS a stabilit parteneriate cu unele dintre cele mai cunoscute companii de taximetrie, montaj și producători de echipamente din România, SC Microwat SRL, SC ELITE LUX (The Good Cab), SC Altrix SRL și Elitax – Selirom pentru a facilita distribuirea și montarea dispozitivelor MonePOS.

SC Microwat SRL

SC Microwat SRL

The Good Cab

The Good Cab

SC Altrix SRL

SC Altrix SRL

Elitax – Selirom

Elitax – Selirom

AROBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software furnizează soluții și produse IT și este printre puținele firme cu capital 100% românesc din această industrie. Azi, după mai mult de 22 de ani, AROBS este un furnizor de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare pentru clienți din 14 țări din Europa de Vest, America de Nord și Asia. Avem expertiză puternică în servicii software pentru mai multe industrii și specializare înaltă pe Automotive, Life Sciences & IoT, Travel, Telematics, soluții de optimizare a afacerilor. Pentru piața românească, AROBS oferă o suită de produse software care pot digitaliza și eficientiza orice afacere. Mai multe detalii despre produsele pentru piața din România aici .

Citește mai multe despre...

În timp ce un punct de vânzare sau POS este un termen larg, general, un mPOS înseamnă pur și simplu un punct de vânzare mobil. Aceste soluții mobile moderne sunt create pentru facilitarea și simplificarea plăților prin utilizarea unor dispozitive mobile în detrimentul celor fixe. De regulă, sistemele mPOS sunt conectate la periferice tradiționale de tranzacții, inclusiv aparate de carduri de credit, imprimante de chitanțe, taximetre sau scanere.

Sistemele de plată contactless sunt formate din carduri de credit și carduri de debit, carduri inteligente, inclusiv smartphone-uri și alte dispozitive mobile, care utilizează identificarea prin radiofrecvență (RFID) sau  near field communication, prescurtat NFC (de exemplu Samsung Pay, Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay sau orice aplicație mobilă bancară care acceptă modalitatea contactless) pentru efectuarea plăților sigure. Cipul și antena cu circuit integrat încorporat permit consumatorilor să-și apropie cardul, fob-ul sau dispozitivul portabil peste un cititor de card la terminalul punctului de vânzare. Plățile contactless se efectuează efectiv prin apropierea fizică a cardului sau device-uli de cititorul de card, spre deosebire de mPOS sau plățile mobile, care utilizează rețele de mobil sau WiFi și nu implică apropiere fizică.

Ai nevoie de mai multe detalii? Îți răspundem cu plăcere!

Vrei și tu MonePOS?

Recomandă MonePOS unui prieten!

Dacă până aici te-am convins și vrei să ne recomanzi soluția noastră de plată contactless ultra-rapidă unui prieten/ă, ne-am bucura să o faci.

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media