Program Resurse Umane True HR

În doar câteva minute, echipa ta va genera adeverințe automat.

Cu un simplu click, angajații pot descărca și printa adeverințele automat, și astfel echipa de HR are mai mult timp să se focuseze pe taskurile esențiale ale zilei

Adeverințele se completează automat cu datele angajatului și îți oferă siguranța că sunt în conformitate cu noile prevederi obligatorii din legislația muncii. 

Programul de resurse umane True HR facilitează accesul pentru angajați pentru a-și putea verifica datele personale (de contract, persoane în întreținere), datele salariale, datele de pontaj dar și pentru a vizualiza și printa diverse adeverințe și rapoarte. 

  • Adeverința de vechime
  • Adeverința de asigurat
  • Adeverința de venit
  • Adeverință de practică
  • Adeverință medicală
  • Orice alt tip de adeverință pe care angajatorul o agreează
payroll

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116

Vrei să afli cum te poate ajuta acest modul?

Descarcă prezentarea modulului True Portalul Angajatului și află ce face mai exact.

Programul TRUE HR  împreună cu dp-Payroll te ajută să îți automatizezi procesele care îți pot încărca volumul de muncă. Odată instalate, aceste 2 soluții te vor scăpa de grija tipizatelor solicitate de echipa ta.

True HR

Program Resurse Umane
True HR este o soluție profesională de administrare a personalului, menită să îți eficientizeze munca de gestionare documentației, generarea de rapoarte, emiterea adeverințelor și multe altele. Elimină erorile prin procesarea automată a datelor și răspunde prompt solicitărilor venite din partea angajaților tăi și a instituțiilor publice.

dp-Payroll

Program Calcul Salarii
dp-Payroll este o soluție profesională care facilitează managementul angajaților și contribuie la automatizarea activităților de administrare de personal, calcul salarial, pontaje, tichete, prime, Declarația D112, etc. Prin dp-Payroll ai acces la statistici și rapoarte privind cheltuieli salariale, pontaje și norme de lucru, menite să sporească eficiența departamentului de HR.

Hai să lucrăm împreună

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116