Expertiza AROBS în domeniul automatizării inteligente este acum mai puternică sub brandul Future WorkForce

AROBS anunță un nou capitol în călătoria către excelență în automatizarea inteligentă. FastPath Automation își unește forțele cu Future WorkForce și vor continua să fie prezenți pe piața din Benelux sub brandul Future WorkForce. 

Prin unirea FastPath Automation și Future WorkForce, valorificăm sinergia dintre organizațiile din cadrul Grupului AROBS. Angajamentul nostru comun față de inovație și excelență tehnologică a aliniat calea pentru inițiative comune de dezvoltare care ne-au impulsionat în industrie. 

Aceasta a fost o decizie firească în urma achiziției Future WorkForce Global Group de către AROBS pe 26 aprilie 2023, propulsând rapid sinergiile dintre cele două echipe. Citiți mai multe despre achiziție în anunțul oficial. 

De acum înainte, specializarea noastră în automatizarea inteligentă va fi mai puternică, peste 100 de specialiști lucrând sub brandul Future WorkForce. Echipele sunt localizate în România, Olanda, Belgia, Germania și Marea Britanie. Vor dezvolta soluții în domeniul automatizării inteligente, folosind tehnologiile RPA (UiPath, Microsoft, Celonis, Outsystems), AI și ML. Prin utilizarea acestor soluții, sarcinile repetitive și consumatoare de timp vor fi automatizate, permitând organizațiilor să aloce resursele către activitățile cu valoare adăugată. 

Această integrare ne permite să combinăm punctele forte, resursele și cunoștințele echipelor noastre, rezultând o capacitate excepțională de a oferi soluții superioare. Împreună, echipele noastre vor modela viitorul automatizării și vor genera schimbări transformatoare pentru clienții și partenerii noștri. 

Expertiza și resursele combinate ne vor permite să obținem un succes și mai mare în domeniul automatizării inteligente și să oferim servicii și asistență de neegalat, ținând în același timp pasul cu progresele tehnologice. 

Sub marca FWF pentru tot ceea ce are legătură cu Automatizarea Inteligentă, Grupul AROBS își va continua expansiunea pe piețele internaționale, în special în Marea Britanie și Germania, și va crește mai rapid în Țările de Jos și Belgia. 

Alăturați-vă în această călătorie și haideți să modelăm lumea de mâine, astăzi!