GIATA - “Am apreciat abordarea practică și în perspectivă”

“Am ales să lucrăm cu echipa AROBS pentru că v-ați dovedit a fi acei developeri competenți pe care-i căutam. Am apreciat foarte mult abordarea practică asupra lucrurilor cât și viziunea în pespectivă.
Calitatea livrării în timpul pregătirilor inițiale și cooperarea pe parcursul colaborării a fost și a rămas foarte bună. Am câștigat un avans important prin viteza cu care s-a desfășurat procesul de development, chiar de la începutul proiectului.

Procesul de comunicare a fost mereu unul foarte bun.

Ce pot să spun: o companie grozavă și o echipă grozavă.”

Andreas Posmeck, Managing Director – GIATA Gmbh, Berlin, Germany

Overview-ul proiectului

Travel Solutions & Hospitality Solutions reprezintă o industrie foarte competitivă și sofisticată. Pentru AROBS, proiectul GIATA este unul dintre cele mai mari colaborări în care am investit expertiza și resursele noastre. Ne bucurăm să spunem că ne-am pus amprenta tehnică și expertiza acumulată în industrie în acest proiect complex desfășurat pe o perioadă îndelungată.

Mai multe despre soluțiile noastre și expertiza noastră în  travel și hospitality găsești aici.

Provocările tehnologice

Prin natura lui, proiectul a atras o serie de provocări. Una dintre acestea a fost să lucrăm pe mai multe layere și componente ca frontend,backend, baze de date și infrastructură. Fiind nevoiți să lucrăm cu o paletă largă de tehnologii precum Typescript, ReactJs, Kafka și altele, am dovedit încă o dată că echipa noastră a fost nerăbdătoare să învețe și să perfecteze aceste concepte.

Proiectul și provocările sale ne-au ajutat să extindem  într-o măsură generoasă lista de tool-uri pe care avem experiență tehnică.

Ne străduim să creăm o fluiditate în procese așa cum orice echipa bună de development ar trebui să aibă. Echipa AROBS a respectat toate protocoalele agile și scrum, aplicând cele mai bune practici în procesul de codare și a testat în mod constant noi funcționalități și schimbări. Tool-uri precum Jenkins și Sonarqube au fost configurate pentru a asigura ca toate procesele sunt la locul lor și automatizate. Dezvoltarea de travel and hospitality solutions necesită multe cunoștințe de nișă și skill-uri aferente.

Rezultatele

După colaborarea cu AROBS, platforma este mai puternică, suportă și lucrează infinit mai bine cu volume mari de date. Noua versiune va suporta un număr mare de date customizate legate de activitatea hotelurilor, va fi mai viabilă și clienții vor avea parte de o interfață mult mai dinamică și mai facil de utilizat.

Pentru un parteneriat care îți revoluționează afacerea