Sistem de management Big Data pentru producție muzicală

Muzica, și implicit industria muzicală, are un impact mare asupra vieții noastre de zi cu zi. A o influența a fost atât provocator cât și o sursă de mândrie pentru noi.

Împreună cu partenerii noștri am creat un sistem global de producție muzicală care au adus funcționalități de afaceri îmbunătățite și eficiență sporită. În plus, facilitează transformarea afacerii și centralizarea unor funcțiuni principale, ca managementul pieselor, contractelor, drepturilor de autor, a înregistrărilor, raporturilor.

Provocări

Provocarea a constat în înlocuirea unui sistem învechit cu probleme de centralizare și calitatea informației. Astfel, am scăzut timpul de procesare și îmbunătățit eficiența, gestionând date multi-terabyte.

La nivel de gestionare, cea mai mare provocare a fost cea de a armoniza munca dezvoltatorilor de pe continete diferite, în timpul procesului de dezvoltare. Pentru anumite etape speciale, aceștia au fost uniți pentru meeting-uri live.

Rezultatul a fost un sistem singular, de ultima generație, care a revoluționat industria muzicală.

Abordarea AROBS

Abordarea noastră s-a focusat pe cercetare intensivă, dat fiind faptul că nu am avut experiență anterioară în domeniul industriei muzicale. Împreună cu partenerul nostru, am ținut meetinguri în mod regulate analizând intensiv flow-urile specifice industriei. Am căutat punctele oarbe care ne-au permis îmbunătățiri semnificative.

Această abordare a transformat echipe de dezvoltatori în experți ai industriei. Astfel am crescut eficiența totală cu peste 18 ori.

Tehnologii

Dat fiind faptul că utilizatorii sunt în întreaga lume, sistemul creat trebuie să fie robust și foarte ușor de accesat. Astfel, echipa a folosit soluții cloud-native pe AWS.

Alte tehnologii folosite: Cloud Foundry, Elasticsearch, RabbitMQ, Angular, Node.JS, HTML5, CSS3, responsive design.

 Beneficii și impact

Sistemul creat:

  • Reduce timpul total necesar a noilor funcționalități de la 3 luni la 5 zile
  • Generează date pentru peste 2 milionae de pagini PDF în fiecare trimestru
  • Poate gestiona o creștere de 1+TB/an în date
  • Centralizează date pentru o raportare mai clară și mai rapidă
  • Răspunde mai rapid la nevoile utilizatorilor
  • Gestionează informațiilor de multi-terabyte într-un mod nemaîntâlnit în industria muzicală

Pentru un parteneriat care îți revoluționează afacerea