AROBS pe locul 4 în Topul Național al Companiilor 2020

AROBS câștigă locul 4 în Topul Național al Companiilor 2020 , la secțiunea de Research, Development și High-Tech – companii mari. Acest premiu prestigios este oferit firmei noastre de software development de către Camera de Comerț și Industrie.

Această performanță este datorată efortului comun al tuturor liniilor de business AROBS de la IT outsoucing până la produsele care se adresează pieței naționale.

Camera de Comerț și Industrie

Este o onoare să fim în top 5 companii naționale, mai ales când acest top este realizat de Camera de Comerț și Industrie, pentru că această instituție este responsabilă pentru susținerea sectorului de afaceri național și întreține dialogul între sectorul privat și public, dar și cu asociațiile.

Jucătorii mari de pe piață

Când vine vorba de secțiunea de Research, Development și High-tech, este imperativ să adăugăm și faptul că acest premiu a fost acordat pentru jucătorii mari ai pieței. Alături de AROBS, printre câștigători se numără eMag – cea mai mare platformă de ecommerce din România – și ING – reprezentând industria de Banking.

AROBS

AROBS se numără printre cele mai mari și relevante companii de software development și produse software de pe piața din România. Totodată este printre puținele companii din această industrie cu capital 100% românesc. Cu peste 20 de ani de experiență și aproape 1000 de angajați în 7 țări, AROBS este o entitate cu impact real asupra ecosistemului de afaceri din România.

În ciuda faptului că 2020 a fost un an plin de provocări pentru pătura de afaceri din România, datorită expertizei vaste în diverse industrii ca Automotive, IoT, Life Sciences, Travel&Hospitality și Enterprise Solutions, AROBS a reușit să-și accelereze adaptabilitatea.

Alături de obiectivele de business, AROBS ține aproape și comunitatea. Aproape toate inițiativele externe au în vizor sănătatea publică, responsabilitatea socială și un viitor sustenabil.

Este o desosebită plăcere să fim în top 5 companii la nivel național la secțiunea Reasearch, Development și High-tech, fiind un premiu din partea Camerei de Comerț. Mai mult, este o mândrie faptul că dintre top 4 companii din Topul Național al Companiilor 2020, singura companie cu capital social 100% românesc este AROBS.

Pentru consultanță, lasă un mesaj!

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media