AROBS Transilvania Software a câștigat premiul Continental - Best Engineering Services Supplier 2021

Suntem onorați să anunțăm că am câștigat premiul la categoria Engineering Services în cadrul Continental – Best Suppliers 2021. Relațiile de calitate construite de-a lungul parteneriatului nostru se pot vedea prin rezultatele excelente dobândite de-a lungul anilor. Colaborarea alături de cei de la Continental și-a urmat cursul și în acest an și suntem mândri că echipa AROBS Transilvania Software a atins aceste performanțe alături de Continental. În ultimii opt ani, ne-am unit eforturile pentru dezvoltarea vehiculelor și a mobilității viitorului, iar acest premiu marchează o etapă importantă pentru colaborarea noastră.

Parteneriatul alături de Continental se bazează pe furnizarea de servicii de înaltă calitate deoarece, așa cum a subliniat în repetate rânduri Voicu Oprean, CEO și fondator AROBS, succesul clientului nostru este și succesul nostru. Tot el felicită întreaga echipă implicată în parteneriatul dintre AROBS și Continental. „Anunțul a devenit public acum câteva ore, și am fost entuziasmat să vă transmit aceste vești bune. Continental apreciază rezultatele de calitate, considerându-ne un partener de încredere.

Din 1300 de furnizori strategici, doar 11 au fost selectați în funcție de performanța lor. AROBS este singurul câștigător al premiului din acest an pentru servicii de software engineering. Continental a evaluat echipa noastră Automotive ca fiind ferm angajată în proiectele lor, având un know-how excelent, oferind rezultate de înaltă calitate și fiind un partener de încredere și flexibil.

AROBS Transilvania Software este un furnizor de top al serviciilor de software engineering

Acest premiu demonstrează, încă o dată, calitatea superioară a serviciilor oferite de linia noastră de business. Avem un număr mare de ingineri în România, Moldova și Ungaria care își folosesc creativitatea, ideile inovative și spiritul de echipă pentru dezvoltarea vehiculelor viitorului.

În decursul anilor, am lucrat la mai multe proiecte complexe pentru jucători de top din industria auto, iar serviciile de inginerie software auto au devenit linia noastră de afaceri de top. Experiența vastă, perfecționarea continuă a cunoștințelor și determinarea ne-au determinat să dezvoltăm soluții de ultimă oră, care au un impact real asupra viitorului industriei.

Suntem recunoscători pentru echipa noastră și pentru partenerii care ne-au susținut pe parcursul acestei călătorii și suntem onorați că activitatea noastră este recunoscută de un pionier în tehnologiile și serviciile auto. Astăzi, sărbătorim succesul nostru și așteptăm cu nerăbdare un viitor promițător.

Imaginea care reprezintă premiul este oferită de Continental.

Urmărește-ne pe social media