Ovidiu Teodorescu este noul Director General al UCMS by AROBS

UCMS, parte a grupului AROBS, companie specializată în dezvoltarea de soluţii integrate de management al resurselor umane, anunță numirea lui Ovidiu Teodorescu în rolul de Director General, începând din iunie 2023.

Ovidiu Teodorescu, profesionist cu experiență extinsă, s-a alăturat Grupului AROBS ca director executiv al diviziei Optimall, la finalul anului 2022.

Prioritatea majoră este să continuăm dezvoltarea companiei, cu viziune strategică și o pasiune pentru creștere și inovație. Am preluat coordonarea unei echipe de profesioniști, stabilă și cu experiență îndelungată în piață, alături de care vom dezvolta mai departe soluții software inovatoare și ne vom menține angajamentul față de calitate, dar și față de satisfacția clienților și a partenerilor”, declară Ovidiu Teodorescu, Director General UCMS by AROBS și Director Executiv Optimall by AROBS.

Noul Director General al UCMS by AROBS, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, deține o amplă experiență profesională, acumulată prin rolurile avute în management, vânzări, consultanță, product management, partea operațională de business și marketing, și preia poziția executivă din cadrul UCMS by AROBS de la Ionuț Gherle.

UCMS by AROBS este partener de încredere pentru peste 500 de clienți și sunt convins că își va continua evoluția, alături de un executiv care are abilitățile necesare de a coordona o echipă de profesioniști care implementează soluții inovatoare, prin care simplifică procesele complexe de HR din companii de renume, din industrii diverse, din România. Consolidarea echipei prin numirea lui Ovidiu, un lider cu experiență valoroasă, este un pas firesc pentru noi. Îl felicit și doresc întregii echipe UCMS mult succes ”, declară Voicu Oprean, fondator și CEO AROBS.

În ultimii ani, echipa UCMS by AROBS s-a triplat și ajunge în prezent la aproximativ 60 de profesioniști.

UCMS by AROBS este activă pe piața de aplicații HR din România de peste 26 de ani. De-a lungul acestor ani, soluțiile software True HR și dp-Payroll au ajuns să fie folosite de mai mult de 500 de companii. De-a lungul timpului, fiabilitatea celor două produse software, soluțiile True HR și dp-Payroll, a fost îmbunătățită în mod continuu, pentru a face față provocărilor industriilor care se bazează pe acestea, cum ar fi: bancare, BIG4, BPO, IT, industria sănătății, producție, retail, auto, media și publicitate, transport, servicii și construcții. Mai multe informații sunt disponibile la https://truehr.ro/despre-noi/ .