True HR și dp-Payroll – un pachet pentru IMM-uri cu soluții digitale eficiente

UCMS Group România a creat un pachet pentru IMM-uri care conține soluțiile True HR și dp-Payroll, menite să se adapteze nevoilor de digitalizare a sarcinilor administrative cât și a procesului de salarizare ale companiilor mici și mijlocii. Soluțiile sunt prezente de 24 de ani pe piață și utilizate de companii prestigioase la nivel național și chiar internațional. Prin acest demers, UCMS dorește să contribuie la digitalizarea României.

Ce presupune un pachet pentru IMM-uri?

Pachetul pentru IMM-uri este compus din cele două soluții software True HR și dp-Payroll adaptate nevoilor specifice ale afacerilor mici și mijlocii. Acesta permite gestionarea datelor angajaților – de la informații personale și profesionale, până la cele contractuale, la care se adaugă și procesul de salarizare. Soluțiile se pliază pe orice domeniu de activitate. În cei 24 de ani de activitate, cele două soluții software au fost implementate în companii din industrii precum: banking, BIG4 și servicii BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

Pentru a rezolva cât mai specific procesele implicate în administrarea personalului, am pachetul pentru IMM-uri cu soluțiile True HR și dp-Payroll dețin următoarele funcționalități:

 • generează automat contracte de muncă (în format standard și Revisal);
 • generează decizia de încetare a suspendării contractului de muncă (în format standard și Revisal);
 • generează automat adeverințe standard de salariat pentru: medic, șomaj, stagiu de cotizare, creștere și îngrijire copil;
 • calculează salariile în funcție de numărul de ore lucrate, ore suplimentare, ture de noapte, concedii (de odihnă, medical);
 • ține evidența modificărilor salariale înregistrate pe parcursul desfășurării contractului: salariu de bază, deduceri personale și rețineri avansuri proprii;
 • Calculează valoarea îndemnizației pentru concediile medicale;
 • generează automat atât statul de salarii, cât și fluturașii de salariu (pdf și excel);
 • generează dovada plății salariilor prin bancă / card;
 • generează declarația D112 care prevede obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitul pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate;
 • generează lista cu tichetele de masă și notele contabile;
 • găzduiește toate informațiile și datele în data centerul UCMS, astfel încât nu este nevoie de infrastructură hardware și software.

Care sunt avantajele implementării pachetului de soluții?

Cu scopul de a îmbunătăți managementul resurselor umane în cadrul afacerilor mici și mijlocii, de a le oferi sprijin și de a îi ajuta în procedurile administrative, pachetul pentru IMM-uri oferă soluția care permite reduce timpul de lucru, eficientizând procedurile administrative. Cum te ajută?

Modificările legislative rămân în grija specialiștilor. Odată implementat, pachetul pentru IMM-uri cu soluțiile True HR și dp-Payroll, te scapă de bătaia de cap a oricărei modificări legislative, pentru că va fi actualizată de către echipa UCMS. Calculele salariale vor fi exacte, realizate pe baza noilor reglementări. Ori de câte ori intervine o astfel de actualizare, vei fi informat prin e-mail de către un reprezentant al nostru.

Eliminarea erorilor de calcul devine o certitudine. Soluțiile True HR și dp-Payroll sunt foarte stabile. Algoritmii care stau la baza funcționării lor sunt corect setați, astfel încât orice calcul se realizează corect. Erorile umane sunt astfel eliminate.

Câștigi mai mult timp pe care îl poți dedica dezvoltării afacerii. Deși volumul de muncă nu se modifică, se reduce timpul petrecut pe sarcinile administrative. Fiind o agendă digitală, aplicația procesează datele în mod rapid. Mai mult, comunicarea cu angajații se îmbunătățește în mod vizibil prin utilizarea opțiunii self service.

Pachetul pentru IMM-uri cu soluțiile True HR și dp-Payroll vine totodată cu o interfață intuitivă, ușor de utilizat a platformelor. Operațiunile se desfășoară sistematizat, urmărind pași simpli. În prezent, soluțiile sunt utilizate de peste 500 de companii.

Alege să fii mai eficient cu soluțiile True HR și dp-Payroll! Un pachet pentru IMM-uri a este modalitatea noastră de a sprijini digitalizarea României! Contribuie și tu, adoptând soluții software! Mai multe despre pachetul pentru IMM-uri la numărul de telefon 0720 534 424 sau la adresa [email protected]

Pentru consultanță, lasă un mesaj!

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media