AROBS inclusă în Topul Companiilor de Web Development al lunii Iunie 2020

Suntem mândri să spunem că într-un comunicat de presă eliberat de curând, AROBS este menționat ca fiind în Topul lunii Iunie 2020 al Companiilor de Web Development.

În ultimii 20 de ani, compania noastră a reușit să se poziționeze ca una dintre cele mai proeminente companii de software development. Încă de la înființare în 1998, am fost un contributor signifiant în industria software-ului românesc. Prin experiența specialiștilor în web development și flexibilitatea proceselor clare, am reușit să livrăm produse software de calitate high-end clienților noștri.

Ținând pasul cu timpurile mereu în schimbare, experții noștri au decis că AROBS are nevoie să-și marcheze poziția pe nișa web development-ului. Am investit îndelungi ore și resurse să devenim una dintre cele mai respectate companii de web development din industrie.

Abordarea noastră client-friendly ne-a adus parteneriate puternice și un portofoliu de clienți de pe întreg continentul.

Unul dintre clienții noștri valoroși, GIATA, un pionier în sectorul travel&hospitality, ne-a abordat cu o serie de cerințe complexe. De altfel, proiectul în sine a venit cu un set de provocări. Echipa noastră a lucrat la diferite nivele cu diverse componente și totodată a perfectat tehnologii noi precum ReactJS, Kafka și Typescript. Avem privilegiul să avem o echipă care primește deschis provocările și ca rezultat, am reușit să le transformăm în final într-un produs foarte bun.

Odată ce platforma a fost construită pe deplin, putea susține un volum mai mare de date cu un UI dinamic și mult mai facil de utilizat. Odată cu acestea am câștigat încrederea clienților și ne-au apreciat pentru soluția eficientă pe care am construit-o.

“Am ales să lucrăm cu echipa AROBS pentru că s-au dovedit să fie developerii calificați pe care-i căutam. Apreciem foarte mult abordarea ‘hands-on’ și mereu în perspectivă.”
Andreas Posmeck
Managing Director GIATA Gmbh, Berlin, Germany

Poți găsi mai multe colaborări de succes cu clienții noștri în secțiunea noastră de Case Studies.

Este pentru a doua oară când TopDevelopers.co ne recunoaște rezultatele. Prima mențiune în acest sens a analiștilor a fost printre companiile de top din lume pe nișa .NET.

Într-un procent de mai bine de 25%, focusul nostru este pe servicii de dezvoltare software și web, care este unul din principalele motive care stă la baza succesului nostru din această nișă. Mai multe informații și video-uri le găsiți pe profilul nostru AROBS de pe TopDevelopers.co. Platforma oferă un loc bun de expoziție al specializărilor și competențelor pentru potențiali clienți din întreaga lume și acolo vei găsi mereu informații updatate despre serviciile noastre și aria de focus.

Cine sunt TopDevelopers.co?

TopDevelopers.co este o platformă de top care oferă review-uri și rating-uri în domeniul serviciilor B2B. Lista companiilor este publicată după un research și o analiză detaliate bazate pe parametrii din industrie care urmăresc capacitatea acestora de a adresa și veni cu soluții la nevoile clienților care el solicită serviciile.

Pentru consultanță, lasă un mesaj!

Citește cele mai noi postări de blog

Urmărește-ne pe social media