CoSo – Automatizarea proceselor la nivel înalt

Automatizarea afacerilor este unul din punctele cheie al CoSo by AROBS, perfecționate în cei peste 26 de ani de experiență în acest domeniu.

CoSo by AROBS este specializat în dezvoltarea software, cu înaltă calificare în domeniul automatizării proceselor, TMS și mai recent, software educațional.

Alpega, Emerson, BASF și Schneider sunt printre cei mai importanți clienți ai CoSo by AROBS.
Biroul nostru se află în Ulvenhout (Breda-Olanda), cu o filială în Belgia.

ISTORICUL COSO BY AROBS

Coso by AROBS este activ de peste 26 de ani în domeniul de automatizării software. Compania își are originile în domeniul automatizării tehice, mai specific, în automatizarea producției. În ultimii ani, CoSo by AROBS a avut o creștere puternică în zona de dezvoltare software, păstrându-și în același timp originile în automatizarea tehnică.

Scrie-ne mesajul tău!

ROMÂNIA
Cluj-Napoca
Strada: Henri Barbusse, 44-46
Cluj-Napoca, 400616, România
+40-(0)264-202-116

AUTOMATIZAREA PROCESELOR CU COSO BY AROBS

Rezolvăm provocările de automatizare a afacerilor prin tehnologii de ultimă generație precum SCADA, PLC, DCS, Batch sau alte sisteme sau tehnologii de controlare a producției.

De asemenea, ne mândrim cu faptul că la CoSo by AROBS, inginerii de control a proceselor depun eforturi considerabile pentru o calitate superioară a sistemelor de integrare pentru industria chimică, petrolieră și gaz, biotehnologică și farmaceutică.

Similar, avem cunoștințe pe diferite tipuri de tehnologii, precum: DCS, PLC and ESD, ATEX, Wireless, ISA S88/Batch and SIL (certificat TUV), cunoștințe și experiență în Fieldbuses, inclusiv Profibus, HART și Foundation Fieldbus.

Atât companiile noastre, cât și inginerii noștri sunt certificați VCA.

Expertiza CoSo by AROBS în sistemele software de automatizare a proceselor industriale deschid noi posibilități pentru clienții noștri. Noi optimizăm logistica lor, iar prin software-ul pe care îl punem la dispoziție, ne străduim să câștigăm timp și să optimizăm efortul, pentru ca la final să livrăm o soluție completă de automatizare a afacerilor.

Dezvoltare software – soluții software personalizate

Programatorii CoSo by AROBS își vor oferi suportul pentru a căuta cea mai bună soluție pentru automatizarea afacerilor și chiar mai mult decât atât.
Noi creăm soft accesibil, fără a avea nevoie de acces la internet.
Dezvoltăm aplicații pentru mobil, iOS și Android.
De asemenea, vă vom ajuta să dezvoltați orice soluție individuală, conectată sau nu unui sistem existent.
Softul nostru este bazat pe metode moderne de proiectare, disponibile în Microsoft .NET.

Schimbul electronic de date
Schimbul electronic de date (EDI – Electronic Data Interchange) este un standard pentru schimbul electronic a anumitor documente în cadrul unei companii: comenzi, conturi, anumite mesaje sau confirmări. Acesta este un aspect important care trebuie optimizat pentru multe întreprinderi din zona de gestionare a flotelor de transport de marfă.
De asemenea, suntem specializați și pe conversia diferitelor standarde disponibile pentru schimbul electronic de date.
Un pachet cu rată anuală fixă este disponibil, pentru traducere, indiferent de numărul de documente.

Proiecte de succes

MiCS
MiCS (My Competence Score) este produsul nostru testat pe piață, o aplicație creată pentru școli concentrate pe copii cu nevoi speciale. În colaborare cu o școală specială olandeză, am urmărit nevoile speciale ale copiilor și ale profesorilor lor, și în final am dezvoltat această soluție. Mai mult decât atât, MiCS a reușit să salveze acea școală optimizându-i activitatea conform cu exigențele sistemului național de clasament și ale altor instituții care amenințau cu închiderea ușilor.

Ca și rezultat, MiCS va fi primul soft educațional prezent pe această piață care va asigura comunicarea între elevi, părinți și profesori și va asigura legătura cu sistemul național educațional integrat de raportare.
Produsul va fi disponibil pentru 125 de școli speciale din Olanda și va fi ușor de replicat la nivel regional.

Stagezuil
Stagezuil face legătura între studenți și companii, pentru identificarea celui mai potrivit internship.
Toate companiile disponibile care oferă programe de internship sunt vizibile pe hartă, permițând studenților să le filtreze după rute și alte criterii.
Stagezuil este capabil să opereze independent, dar cu toate acestea, este posibil să îl utilizați și ca un add-on al MiSC.

The TransWeb
TransWeb este o soluție software pentru furnizorii de soluții logistice, care, în colaborare cu Wolters Kluwer TAS-TMS, fac ca operațiunile dumneavoastră logistice, să fie disponibile online.
De asemenea, dă posibilitatea utilizatorilor să înregistreze comenzi de transport online.
Șabloanele documentelor dumneavostră TransWeb sunt ușor de personalizat.
Pe lângă asta, soluția dispune de opțiuni de căutare extensivă și informații referitoare la starea fiecărui transport.
Conectată cu platforma TAS-TMS de la Wolters Kluwer, TransWeb funcționează fără ca altă operațiune să fie necesară.

CoSo este parte a AROBS Transilvania Software din anul 2018.

Citește cele mai noi postări pe blog

Urmărește-ne pe social media